‘Canavar’, Elena Blanco serisine ait değil, bağımsız tarihi polisiye ![]()
Evet, sonradan fark ettim bunu, az yukarıda da zaten konuşuldu.
Tchaikovsky’nin başladıkları serilerini tamamlamak yerine neden bütün serilerinden birer kitap basıyorlar anlamak mümkün değil.
62 mesaj görünce Malazan çıktı sandım.
Bkz: Forum klişeleri.
Söz konusu Eksikparça olunca akıl ortamı terk ediyor ![]()
Keşke Kurt İmparatorluğu serisini de böyle tek seferde çıkartsalardı. İlk kitapla kalakaldık ortada
.
Ben de aynı durumu ‘Pardayanlar’ için yaşıyorum…
İsteseler hemen aksiyon alırlar ancak yanaşmıyorlar niyeyse. ![]()
@Ezheret Pardayanlar Alfa’da yıllardır bilinmez de hala da bir gelişme yok. Deri ciltli almadın zamanında şimdiye seriyi okumuştun. ![]()
Vallahi doğru W4YNE, almadığıma pişman gibiyim, kütüphanemde bile yeri hazır ama… bir ümitle bekliyoruz bakalım.
Bu fiyata araba alınıyordu eskiden![]()
Ne taktılar kafayı bu ara Küçük Prens’e ya.
Hem kitabın sahaflarda karaborsaya düştüğünden bahsetmişler hem de kendileri aynı fiyattan satışa çıkarmışlar. ![]()
Bu fiyata Küçük Prens’in ameliyatı dahil mi?
Bu kitabımızda ise otantik hikâyeler yoğunlukta olup çok kıymetli bir parçadır. Eli belindedir kitabın adı. Samimiyetimle söylüyorum, bunu okuyan çocuk kör oldu ya! Fiyatı, çocuğun ameliyatı da dahil 5 bin tl.
Robinson’a 2005 yılında Pulitzer Ödülü’nü kazandıran Gilead, yalnızca bir aile öyküsü değil aynı zamanda insanın varoluşsal meselelerine dair incelikli bir anlatı sunuyor. Şefkatin, umut ve kayıpların iç içe geçtiği, zamanın ve hafızanın sessiz tanıklığını taşıyan bu eşsiz hikâyede, inançla örülmüş düşünceler, yaşamın kırılganlığını ve güzelliğini derinlemesine hissettiriyor.
Benim gibi bilmeyenler için nedir bu ![]()