Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

11 Beğeni

Christopher Priest’in The Prestige romanı için burada çıkacağına dair bir şey paylaşılmış mıydı? Sanki öyle hatırlıyorum ama bulamadım.

1 Beğeni

Doğru hatırlıyorsunuz, İthaki basacak.

3 Beğeni

Harika. Çıksa da çekiliş yapsak. :slight_smile:

2 Beğeni

Nerede paylaşılmıştı acaba?

@isos81 belirli bir sayıdan daha fazla mesajı olanların katılabileceği şekilde olursa harika olur. :slight_smile:

3 Beğeni

Prestige’den önce başka bir kitap var. Yani seride çıkacak kitaplar sıralamasında ikinci sırada şu an.

3 Beğeni

Tabii sen bize hiç söyleme ilkinin hangi kitap olduğunu. Zamanında da Kidega kodlarını vermezdin zaten.

4 Beğeni

Ben var çok üzülmek. Ama size söyleyememek. Hatta 5-6 kitap var sırada ama sürprüz.

4 Beğeni

Sırada derken bkk sırası mı hocam bu? Prestij bkkdan mı çıkacak?

Yazarın kendi serisinden bir kitaptı galiba sıradaki kitap artık yazarımız kimse.

1 Beğeni

Çekiliş kitaplarını tüm zamanlar en çok mesajı olana ve beğeni alana verelim. :slight_smile:

3 Beğeni

Tüh ağzımdan kaçırdım bunu. :smiley: Siz duymamış gibi olun. Şaka şaka. Evet Klasiklerden çıkacak bir değişiklik olmazsa.

3 Beğeni

Biz Tayfalara çekilişsiz kurasız verilmesi lazım aslında :innocent:

Rom: 13 bini geçmiş :smiling_face_with_sunglasses:

1 Beğeni

Instagramdan paylaşılmıştı hikaye olarak. Belki sıradaki diğer kitap da altındakidir :upside_down_face:

12 Beğeni

O kadar olmuş mu ya, :slight_smile: gerçi Rom sevmiyorum ben, o paraya 9-10 tane acıbadem likörü alırız.

2 Beğeni

7 Beğeni
5 Beğeni

Son çevirim DK serisinden SAVAŞ ansiklopedisi çıkıyor. Çok mutluyum.

Yakında raflarda pic.twitter.com/GA9fS4wt6m

— Oğuz Yarlıgaş (@yarligaso) July 11, 2026

8 Beğeni

Bi an sen çeviri yaptın sandım :joy:

2 Beğeni

:slight_smile:

Ben daha çok köz de piliç çevirme falan yapıyorum. :slight_smile:

8 Beğeni

Hiç davet etme de yok. İnsanlık ölmüş. :unamused_face:

6 Beğeni