Aynı karakterler yok benim bildiğim kadarıyla o tarz bir seri değil.
Ben ilk ciltle olan uyumluluğu yüzünden kılıçlı olan kapağı daha çok beğendim, attığında gayet güzel duruyor.
Rom 3.cildin de bandrolü alındı ve 3 ciltin de sert kapak versiyonu da çıkacak ileride. Şömizsiz Star Trek ve Yargıç Dredd gibi bir baskı olacak sanırım fiyatı da onlara yakın olur.
Pelerin keşke en başından orijinal boy basılsaymış. Ve Dredd serisi de.
Yine Presstij’in sitesini açıp cüzdanımı ekrana fırlatacağım bir aya giriyoruz desenize.
Evet ben de öyle biliyorum. Once future cilt 2 normal kapakları da ayrı iyi olmuş. Once Future, Pelerin , Usagi hepsi harika duruyor, alınacaklar listeme ekledim
Dredd zor fasikül çok pahalı olurdu büyük ihtimal ama Pelerin için İlhan abi heveslenmiş destek çıkan olmamış ilk cilt zamanı yani o öyle aktardı hep içimde kalacak bu diğer ciltler de küçük boy olacak çünkü demişti.
Kirpi Sonic Cilt 3: Melek Adası İçin Savaş - ÖN SİPARİŞ - - 9786257996839 - Kitap | presstij.com.tr
Presstij bir taraftan da bunu ön siparişe açmış.
5 ciltlik fantastik bir destan geliyor.
Merhaba, akira cilt 1 almak istiyorum ama biraz tedirginim daha önce manga okumadım bir yerden başlamak istiyorum o yüzden içinden birkaç fotoğraf paylaşabilir misiniz? Ve önerir misiniz?
Eğer halihazırda bir çizgi roman okuyucusuysanız mangaya başlamak için en iyi adım bence Akira. Çünkü gerek çizimleriyle gerek hikayesiyle Amerikan ekolü çizgi romana en yakın manga bence.
Çok teşekkür ederim .
Lone wolf and cub’ın veliahtı dedikleri bu mu acaba?
Bence değildir, samuraylı bir şeyler olur diye düşünüyorum.
Hocam ne diyorsunuz siz?
Lütfen şaka falan yapmayın. Neden biliyor musunuz? Çünkü inanırım.
Not: Çerçeve detayını yeni farkettim.
Not2: Canavar gibi bir eser detayını da yeni farkettim.
Şöyle Naoki Urasawa külliyatı basılsa hoş olmaz mı? Türkiye’de Billy Bat basılsa ne kadar ilginç olur? Ah harika.
Bu günleri de mi görecektim?
Ben de yakın zamanda Monster görmeyi hiç beklemiyordum. Türkiye’de mangaya ilginin artmasıyla bu tarz eserleri daha çok görmeye başlarız artık.
Monster basılıyorsa Vagabond, BOTI vs basılır.Buna dair inancım canlandı, gerçekten çok sevindim.