Bence Marmara Çizgi iyi bir iş çıkardı, ben 18. sayıda bırakacaklarını düşünüyordum (18’i bastıktan sonra biraz duraklamışlardı) ancak seri bitti sayılır. Bence saga, chew gibi çzigi romanları da bu seri bittikten sonra bitirmeyi -ya da güncel cilt sayısına yetişmeyi- düşünüyorlar ki bence bu çok mantıklı. 40 seriye birden başlayıp 2’şer cilt bastıktan sonra iptal eden yayınevlerinin düştüğü hataya düşmüyorlar, bazı serilerin devamı gecikti ama ben 2 cilt okuduktan sonra serinin iptal olmasındansa ilk cildi okuyup biraz beklemeyi tercih ederim. Hiçbir serinin iptal olmayacağı sözünü verdiler sonuçta.
Aynen katılıyorum. Yarım bırakmaktansa geç olsun. Sevdiğim ve sürekli takip ettiğim bir seri. Yeni ciltleri görünce seviniyorum. Her seferinde birden fazla kitap çıkarmaları çok iyi oluyor. Lone Wolf And Cub - Yalnız Kurt Ve Yavrusu seriside bitti. İnşallah dilimize güzel seriler kazandırmaya devam ederler.
Marmara çizgiden sadece Marvel Now dönemi öncesi Spider-man serisini bitirmesini istiyorum. Yanlış olabilir ama 10 yıldan fazla oldu sanırım. Birkaç cilt kaldı sadece, bitsin direk superior spider-man’e başlıcam ama o seri de her geçen gün tükenme durumuna yaklaşıyor. Superior’u al ondan önceki seriyi beklemeye devam et diyebilirsiniz ama bende de kronolojik olarak gitme hastalığı var…
Zaten okuyacaksanız tükenmeden alın, ilerde okursunuz. Tükendikten sonra zor bulunur, fiyatları da el yakar.
Yanlış hatırlamıyorsam aynı isimde film de vardı.
İthaki’yi severdik, kayyum atanması kötü oldu.
evet, ben sadece film olarak biliyordum
Hah! Film stüdyosu İthaki’nin çizgi romanı basacağını öğrenince hemen filmini çekelim demiş.
Cizgi romanlarda şuan normalin üstünde bir indirim yapan var mi?
Weapon X için bundan önceki 4 cilt dışında okunması gereken var mı?
LGBTİ çevrelerince filmi inanılmaz eleştirilir. İlginç bir seçim olmuş.
Weapon X 1.cildi okuduktan sonra Mutant İmha Silahları adlı cildi okumalısınız. Sonrasında Weapon X 2,3,4,5 diye devam edersiniz. Yeni çıkan cilt de son cilt diye biliyorum.
Oldboy her yeni ciltte 5 TL zam yiyor.