Allah’tan son 1 cilt kaldı. Uzun soluklu manga serilerini takip etmeye girişmek istemiyorum hiç. Zaten Yalnız Kurt cebimi mahvedecek. Ama bu basılan büyük boylara da kayıtsız kalamıyorum .
Her mangada durum aynı.İlk çıktığında almak zorundasın neredeyse,ikinci baskıda üstüne koyuyor çünkü.
Invincible’ı basmayı düşünen bir yayınevi var mı? Amazon’dan yeni izledim de seriyi. Hem çok beğendim hem de çok iyi potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Yapımın başında da yazarı var zaten. Çizgi romana dair eksik gördüklerini veya adapte ederken değişebilecek şeyleri belirleyen kişilerden birisi kendisi. Böylelikle ekrana uyarlanırken de tercihler yerinde olmuş. Bence bir an önce bir yayınevinin bunu alıp basması gerek.
İthaki basar bence (20chars)
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Dizisi bu yıl izlediğim en iyi dizilerden biriydi. YouTube’da dizi incelemelerinden birinde basılacağını duydum ama doğru mudur bilemiyorum. Basılsa da 144 sayının hepsini basmaları bana zor geliyor.
Sayılar 20-22 sayfa falan aslında. 12-13 Sayının birlikte basıldığı versiyonları mevcut. Belki basan yayınevi olursa o şekilde basabilir. Onun dışın 40 sayının bir arada toplandığı versiyonları da var ama o tarz bir baskıya girişirler mi bilmiyorum. Keşke bassalar.
İngilizce olarak 4 farklı şekilde basıldı. 25 cilt, 12 hardcover cilt, 3 compendium edition, 3 library edition şeklinde basılmış. En uygun fiyatlı olanı compendium edition. Türkçe basacak yayinevi de birden fazla seçenek ile basarsa çok iyi olur ama bu şartlar altında basmaları bile yeterli.
Birilerini telifini almış diye bir dedikodu dolaşıyor ancak kimse kimde bilmiyor sanırım.
Marmara Çizgi’nin yeni yayınladığı Monster serisi kaç cilt sürecek bilen var mı?
Normalde 18 sayı ama bastıkları format İngilizce formatı ve 2 sayı var içinde yani 9 tane çıkacak.
Siz anime okuyorsunuz hayli takip ettiğim kadarıyla, faha önce hiç manga okumadım ancak monsterı merak ettim. Sizce başlayabilir miyim bununla?
Bence okunabilir,psikolojik bir manga ve geçtiği yer Japonya değil Almanya.Baş karakter Japon sadece yani Japon esintisi pek yok,daha bir Avrupa esintili.Bence alıştırma için güzel.
Teşekkür ediyorum, korku öğeleri ağırlıktaysa almayı düşünüyorum biraz inceleyeyim o zaman
Şoktayım şu an. Varlığını unutmuştum serinin,hiç beklemiyordum.
Çok güzel bir seri çok güzel kapakları da var ama gidip saman kağıda basıyorlar ve etiketleri aynı sayfa sayılı kuşelerler yarışıyor DD’yi çok seven benim kalbim kırılıyor
Acayip şaşırdım apansız çıkmasına.