Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Breaker’dan ses seda yok mu ya?:pleading_face::woozy_face:

2 Beğeni

breaker-cilt-5-breaker-marmara-cizgi-0-976-49-O
5. cilt yayınlandı yakınlarda :slight_smile:

4 Beğeni

Çok yavaş ilerliyor sanki seri. Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben her mecrada denk geldikçe soruyorum. En son @Tulgan bey maliyeti çok yüksek çıkıyor. Birinci cilt ile 2. cilt arası çok fiyat farkı oluyor demişti. Yanlış mı hatırlıyorum?
Ama Türkiye’de şartların iyileşip fiyatların-maliyetlerin azalmasını beklersek bu cildi hiç göremeyeceğiz demektir.
İki sene geçti ilk cildin üzerinden. GŞ’den bunun sonrası Marvel Legacy ve güncel serileri okuduk. Lütfen şu cildi çıkarın artık. Fiyatı yüksek olsa da bekleyenler bir şekilde alacaktır. Siz bekledikçe fiyatlar daha da yükseliyor zaten. Hatta şimdiye kadar bassaydınız karlıydık, yakında yeni gelecek yüksek zamları da düşününce :confused:

3 Beğeni

Kesinlikle haklısınız. Maliyet her geçen gün artıyor. Hikayenin yarısı yok ve iki yıl geçti. Umarım basılır bu mesaj vesilesiyle de güzel bir haber alırız.

Bahsettiğiniz kutular fuarlarda veriliyordu, kutu işini muhtemelen seriyi tamamladıktan sonra masaya yatıracağız.

3 Beğeni

Hepsinin işlemleri sürüyor, Saga ve Chew’ın yeni sayıları büyük ihtimalle yıl bitmeden çıkar ama Monstress için kesin bir şey söylemek mümkün değil maalesef.

6 Beğeni

Bu yıl bitmeden çıkacak hayırlısıyla.

6 Beğeni

Merakla bekliyoruz :confused: Fuarda görüp sitelerde göremeyince üzüldük

Perfect blue bugün elime ulaştı. Ben manga diye aldım, hikaye kitabı çıktı. Bir dumur oldum. :smiley::sweat_smile: Yalnız mıyım bu konuda yoksa?

2 Beğeni

Aynısını ben de Vampir Avcısı D kitabında yaşamıştım. :slight_smile:

1 Beğeni

Ona da bulaşayım demiştim. :joy:. Bilmiyorum çok garip geldi. Hem de baya. Tek olmamam güzel.

1 Beğeni

Ben de mangadır diye düşünüyordum. Acaba bir kaç sayfa atabilir misiniz?

Light novel olarak geçiyor.

1 Beğeni

Garip değil aslında. Light Novel adlı ayrı bir mevzu da var. Manga ile normal roman arası bir şey en basitinden. Kapağı ve içindeki birkaç çizimi manga çizimi gibi, geri kalanı roman.

1 Beğeni
Özet

Bu şekilde :))

@Yuso4656 ben nedir ne değildir bakmadım maalesef. Animesi olan seri ya da eserler alışa gelmiş şekilde olunca manga sandım. :slightly_smiling_face:
@Arcade sadece bir çizim var. Geri kalan hikaye. Cahillik mi ettim yoksa? :eyes:

3 Beğeni

Kidega’dan Akira’nın birinci cildini alacaktım ama mayıs 2020’de basmışlar ilk cildi. Bunun devamı yalan mı oldu bilen var mı?

İkinci cilt için onayı almışlar ve matbaaya yollamışlardı diye biliyorum. Yayınevinden ziyade Akira’da sıkıntı kapak ve baskı için ayrı ayrı yazarından onay almaları gerekiyor sanırım.

5 Beğeni

Dün konuşmuştuk. Son durum böyleymiş. :slight_smile:

12 Beğeni

Cilt 1 i Kidega’dan sipariş etmiştim iyi oldu. :slight_smile:

Kidega Gerekli Şeyler’in indirim oranını %50’den %20’e çekmiş bugün.

2 Beğeni