Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Dün siparişi vermiştim güzel haber benim için :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Keşke tüm seri bittikten sonra İngilizce baskısı gibi ciltli kutulu hoş bir baskı da yapsalar. Şimdiki baskıya da kötü demiyorum ama o baskı çok iyi.

Onun iznini almak için uğraşacaklarını sanmıyorum :smiley: :confused:

1 Beğeni

İndirimi dün gece görüp sepeti doldurdum yarın alırım diye ve bugün indirim bitmiş. Bir daha ne zaman gelir acaba?

2 Beğeni

Şu an Kitapsepeti’nde de %50 indirimli ve kodlar ile daha uyguna gelebiliyor.

1 Beğeni

Aman bir de Akira gelmesin,ocağıma incir ağacı dikilmesine ramak kaldı.

Çok sağol daha önce kullanmadığım bir site güvenilir mi? Bildiğiniz bir kod varsa çok iyi olur

1 Beğeni

100 tl için KASIM10
200 için KASIM20
Evet güvenilir bir site ben uzun süredir kullanıyorum çeşitli zamanlarda. Rica ederim :upside_down_face:.

2 Beğeni

Baobab’ın yenisi Mülk satışa açılmış:

3 Beğeni

Bunun haberi daha önce verildi mi bilmiyorum. Ciltlisi yeniden basılmış fakat fiyatı aşırı artmış. Dün akşam BKM’den %50 indirimle aldım.

3 Beğeni

Alışveriş listeme almıştım ama etiket fiyatı aşırı yüksek çıkarmışlar. Sahaf fiyatlaması olmuş :grinning_face_with_smiling_eyes: %50 indirim bile cazip değil.

2 Beğeni

9 Beğeni

İlk çıktığında ciltlisi 80 TL’ydi. O zaman pahalı bulmuştum ve alamamıştım. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben de almak istiyorum aslında. Elinde görsel olan paylaşabilir mi? Içeriği merak ediyorum.

1 Beğeni
1 Beğeni

12 Beğeni

İthaki var olan çizgi romanlarının fiyatına zam mı yapmış? Sandman ve preacher fiyatları bu kadar yüksek değildi sanki.

1 Beğeni

Aynen yine fırlamış. Geçtiğimiz aylarda mesela Sandman 9, 75 liraydı şimdi 95 olmuş. Benim vaizi tamamlamam da yakın zamanda oldu. Bu bir hafta içinde bile çok koymuş. 20 lira civarında bir zam olmuş.

1 Beğeni

Geçen hafta Sandman’ı set olarak almıştım, daha fazla geciktirmeden alarak iyi yapmışım… :grimacing:

4 Beğeni

Ben de aynısını Vaiz ve diğerleri için öyle düşünüyorum. Ciltli bile değil nasıl 95 olur ya. Paranın adı kalmış. -_-

1 Beğeni