Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Evet geçende paylaşılmıştı ancak şuan bir adres değişikliği sebebiyle erteliyorum özel bir baskı olmadığı sürece. Umarım indirim bir süre daha devam eder :pray:t4:

Masallar harika bir seri, zaten aldığı ödüllerden de belli. İlk on cildini okudum.
Çok kısa özet geçmek gerekirse:

Bildiğimiz masal karakterlerinin (kırmızı başlıklı kız, pamuk prenses, kötü kurt, baba yaga, yakışıklı prens, güzel ve çirkin, mavi sakal, pinokyo vs…) belli sebeplerden dolayı masal dünyasından dünyamıza yerleşmesi ve sonrasında yaşananlar.

Çizgi roman severlerin mutlaka okuması gereken serilerden.

4 Beğeni

Bende almayı düşünüyorum tek tek değil toplu makul geliyor ama bu seferde fiyatı biraz düşündürüyor,Sandman’ı tamamlar üzerine Vaiz’i tekrar alırım diye düşünüp duruyorum o yüzden hep erteliyorum…
Scalped serisi hakkındaki düşünceniz nedir okumuş muydunuz?

1 Beğeni

Scalped da çok iyi bir seridir. 10 cilt çıktı ve tamamlandı ama ben sadece ilk beşini alıp okuyabildim. Bir türlü kalanına sıra gelmedi bütçemde. Ama mutlaka tamamlayacağım serilerden.
Jason Aaron zaten favori çizgi roman yazarlarımdan. Yazdığı serilere bakılınca anlaşılır: Scalped, Souther Bastard, Star Wars, Conan ve God of Thunder’dan itibaren Thor’un neredeyse son 10 senesi. Şuan Marvel’in elindeki en iyi yazarlardan.

1 Beğeni

Chew,Y Son Erkek ve 100 Kurşun okumuş muydunuz peki? :blush:

Chew, Saga ve 100 Kurşun takip ettiğim seriler. Hepsini de beğeniyorum, farklı tarzlarda güzel kitaplar. Favorim Saga’dır. Y Son Erkek serisinin tamamı elimde mevcut. Yakın zamanda almıştım toplu şekilde ama okuma sırası gelmedi.

1 Beğeni

Arkabahçe’nin sitesinden alınca 260a falan denk geliyor(pahalı varyantları seçerseniz) ama 2. cilt stokta yok belki sorarsanız dükkan stoğunda vardır. (Yoksa 2. cilt gerekli şeyler’in sitesinde 28 liraya kargoyla 40 liraya gelir. Başka alışverişiniz yoksa 10 lira için değmez edessa’dan alınır). Ben toplu almayı pek sevmiyorum aynı şeyi okumak zorunda kalıyorum gibi hissettiğim için ama bence alacaksanız whatsapptan yazın sorun.

1 Beğeni

1gönderiler yeni bir konuya bölündü: Arıyorum: Özel Baskı Çizgi Romanlar

Bugün kargoya vermişler. Az önce mesaj geldi.

1 Beğeni

Benim henüz ses yok. Siz havale mi yapmıştınız?

Evet. Dün mesaj atmıştım kargo ile ilgili; PTT’deki yoğunluk sebebi ile Salı günü teslim edeceğiz demişlerdi.

1 Beğeni

22 Beğeni

Halbuki ümitliydim :frowning:

2 Beğeni
9 Beğeni

Ben de ne zaman sitelere düşer diyordum.

2 Beğeni

Babil.com da %40 indirimli fakat “Şu an stoklarımızda bulunmadığı için geçici süreliğine satış dışıdır. Stoklarımıza girdiğinde sipariş verebilirsiniz.” ibaresi var.

7 Beğeni

Keşke enpara kampanyası olsaydı bu ay…Tam uygun kitaplar :frowning:

1 Beğeni

10 Beğeni

Vadedilmiş Yokyer’i bekliyordum. Akira ile beraber alırım artık.

1 Beğeni