Monster 2’i bekletme sebepleri buydu demek ki.
Hayır, matbaadan akşam saatlerinde geldi.
https://www.hepsiburada.com/limit-cilt-2---keiko-suenobu-p-HBCV00000RXNG8?magaza=Kitapbulan+İthal+Kitap&url_src=and-product-detail
Limit’in ikinci cildi çıkmış. Akılçelen hızlı gidecek gibi.
Merhaba acaba monstress serisinin devamı gelecek mi?
13 gün önce böyle bir gönderi atmış @Tulgan
Not: daha önce başka bir seri için devam edecek mi diye sorduğumda hiçbir seri iptal olmayacak demişlerdi instagramda, büyük ihtimalle iptal olmayacaktır.
Teşekkurler. Bunu gözden kaçırmışım.Devamı gelmeyecek gibi duruyor.
Pardon yanlış okumuşum. Monstress cilt 2 çıkma ihtimali milyonda 1 falan şu an bence. Çıkarsa da saman kağıda çıkar sayfa sayısı çok olduğundan etiketi de yüksek olacaktır. İlk cildi alıp okuyan da diğer serilere oranla az gördüm ilk cildin maliyetini çıkardı mı yayınevi ondan bile emin değilim. Çıkaracakları yayınları çok sınırlıyor her yayınevi doğal olarak (doların artışı ve alım gücünün dibi görmesi) keşke böyle olmasa ve tüm seriler devam etse ama bu seri uzun bir süre rafa kalkacak gibi.
Monstress’dan umudu keseli çok oldu benim. İlk kitabı çok sevmiştim oysa. Marmara Çizgi’den tek beklentim Saga’yı tamamlamaları. Bir ara Saga için özel edisyon bile yaptılar dedim tamam demek ki seriye ilgi var devam edecek ama önümüzdeki mayıs 2 sene olacak son basılan cildin üzerine yenisi gelmeyeli. Saga’yı bitirirlerse eyvallah der bir daha da bulaşmam Marmara Çizgi’nin çıkardığı serilere.
Saga, Chew, Southern Bastards, Şeytani + İlahi
Monstress book one alabilirsiniz arkadaşlar ingilizceniz varsa, oversized ve ilk 3 kitabı kapsıyor
İngilizce var da para yok hocam temel sorun o zaten .
Almak istediğim çoğu şeye elveda dedim. Eldeva Mercy, Elveda Pelerin ve diğer güzel şeyler. Umut bu topraklardan gideli çok oldu.
Artık alabileceğimizi alacağız. Hiç canımızı sıkmayalım bence.
Tam yapamadım telefondan ama bu gidişle kaskları kafamıza geçirsek, parlak spendeksleri giysek, üstüne Zordlar çağırsak bile durum bu olacak gibi.
Dernek tuğra bile bastırmış, hey maşallah…