Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Dceased’in devamı gelecekmiş. Umarım ikinci soruma da yanıt verirler.

1 Beğeni

Fasiküller ilk çıktığında İnstagram yorumlarında sordular,seneye cilt haline getireceklerini söylemişlerdi.

1 Beğeni

Mükemmel 20karakter20k

Norse mit ve Lucifer geliyor !

15 Beğeni

Harika bir haber ya. Sonunda Lucifer basılacak. :drooling_face:

2 Beğeni

YESSSSSSSSSSSSSS(10 yıl sonra)SSSSSSSSSSSSSSSS

1 Beğeni

İthaki ne yapıyorsun canım benim? Nutkum tutuldu şu an. :exploding_head:

2 Beğeni

Vayy Descender geliyor. Çok sağlam bilim kurgu serisidir.

4 Beğeni

Lucifer serisi hakkında pek bir şey bilmesem de okumayı çok istiyordum. Güzel bir haber oldu benim için. :heart_eyes:

3 Beğeni

Ovvvv! Harika şeyler geliyor.

Scott Pilgrim’i daha önce bir yayınevi yarım bırakmıştı. İthaki inşallah renklisini basar.

Lucifer’ın Vertigo dönemini basmaları da ayrı güzel.

Alıyorum hepsini.:heart_eyes:

5 Beğeni

11 Beğeni

Kitaplarının yarısı İthaki yayınevinden çıkma bir insan olarak net olarak söyleyebilirim ki İthaki yayınlarını çok severim.

Ancak şunu da alta bırakır kaçarım :slightly_smiling_face:

Alican tanıtım videosunda özellikle renklisini basacağımızı vurgulamamızı istedi :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 Beğeni

Videoda bahsi geçen The Crow serisi daha önce Prestij tarafından basılan seriden farklı mı?

Bu filmin de uyarlandığı kitap olması lazım. Presstij’in bastıkları filmden sonra çıkan ve farklı hikayeler içeren kitaplar sanırım.

1 Beğeni

Ben bunu uyguluyorum. Başka bir sürü kitap var zaten alınacak okunacak :slight_smile: .

1 Beğeni

Sevgili manga ve çizgi roman severler, Berserk için fotoğraf albümü yapacağım.Manganın en sevdiğim panelleriyle 200-300 sayfa arası bir nevi kişisel art book olacak.Tek tük düzeltmeler kaldı, kapak konusunda biraz kararsız kaldım.Sizin tercihiniz hangi yönde olurdu? :grinning_face_with_smiling_eyes:

7 Beğeni

Bence 2. Samet :ok_hand:(20 :relaxed: )

2 Beğeni

Guts’ın çizimini ben çok iyi bulamadım. O yüzden @Anita’ya katılarak 2. diyorum. Alternatif varsa onları da görmek isteriz. :eyes:

2 Beğeni

Alternatif olarak düşünebilirsiniz belki.

2 Beğeni