@Anita İkinizin yorumlarından sonra 2. aklıma daha çok yattı.
@_Ged Alternatif olmaz mı?
@tabibitosan Öneri için teşekkürler.
@Anita İkinizin yorumlarından sonra 2. aklıma daha çok yattı.
@_Ged Alternatif olmaz mı?
@tabibitosan Öneri için teşekkürler.
Net olarak 6 bence
Kapaklar da bile çok fazla spoi görüyorum. Seni şikayet mi etmek lazım. Şaka bir yana. O karanlık atmosferi en iyi hissettiren önceki atılan 2. oldu.
Sonradan attığın 5 ve 6 da düşünülebilir ama tam olarak genel olacağını düşünmedim. 2. kapağı görünce aklımda tüm Berserk canlandı. Ay çok konuştum yeter. Oyumu kullandım.
Daha önce, forumda biri sormuş “Hellboy basmayacak mısınız?” diye. Basmıyoruz artık diye cevap vermişler. Umarım JBC’den çıkar.
4 diyorum hocam. 202020
sert kapak basımı da varmış Bullet Points’ in. Harikasın Presstij
Yarın zam yapacaklar. Aldınız aldınız.
Haydaaa,şuan karar aşamasına girdim bak.
Bu zamsız hali mi? Wow
Teşekkür ederiz. .
Hayır, bu fiyatlar zamlı hali, bu fiyatların üzerine tekrar zam gelmeyecek yarın.
Hayır, tekrar zam gelmeyecek, mevcur fiyatlar zamlı hali
Hazır yakalamışken bir şey sormak istiyorum,bastıklarınıza basılırsa 80 ler 90’lar popüler kültür Ç.r lerini bayağı basıyorsunuz Transformers olsun,G.I.Joe olsun,Yargıç Dredd olsun.Yok mu bir Power Rangersçığımız ya? Onların günahı ne,renkli taytları mı?
Yine harika şeyler geliyor elinize sağlık. Sanırım bu sefer baskıya girince duyurdunuz, ön sipariş indirimi çok kısa olmuş. Ne maaşa ne ekstre kesimine yetişiyor. 15’i olsa da maaşı bekleyip kartları şişirmeseydik.
Kısa vadede düşünmüyoruz maalesef
Çok teşekkür ederiz. Daha önce de hep baskıya girince ön siparişe açıyorduk, ancak matbaalarımızın hiç biri termin tarihine uymadılar maalesef. Bu yüzden artık imkanlar dahilinde, kitaplar elimize ulaştıktan sonra duyurusunu yapıp, adet bozulmasın diyerekten indirimli ön siparişe açacağız.
Marvel Ultimate serilerinden basmayı düşündüğünüz ciltler var mı?