Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Ooooh burda başka bi dünya varmış ya. ^^ Bi kaç tane sorum olacak;

• Çok pis gaza getirdiniz beni herkes "SAGA"dan bahsetmiş cidden tavsiye eder misiniz? Vaiz’i bitirip Saga’ya geçeceğim eğer söylendiği kadar güzelse.
    -JBC’nin yayınladığı Batman: Kara Şövalye Dönüyor elinde fazladan olan, olup da satmak isteyen var mıdır?

Kesinlikle tavsiye ederim , Saga’yı okuduktan sonra keşke daha önce okusaydım diyeceksiniz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kara şövalye Rob389.com 'da var 33 liraya, boşuna sahaflara 80 90 lira bayılmayın hocam.

Saga çok farklı bir çizgi roman. Süper kahramanlar hakkında değil. Biraz Star Wars havası var ama destansı savaşlar, asiler vs üzerine değil de onun kadar çeşitli bir evrende yerini bulmaya çalışan aykırı bir aileyi konu alıyor.

Ezelden beri savaşta olan iki ırk var. Bunların iki üyesi birbirine aşık olup gizlice evleniyor. Üstüne bir de çocukları oluyor. İşte o zaman savaştan çıkarı olan tüm gezegenler peşlerine düşüp onları ve bebeği öldürmeye çalışıyor. Bizim ikili de çareyi kaçmakta buluyor.

Karakterler çok renkli. Küfürbaz bir anne, zevzek bir baba, televizyon kafalı efendiler, hayalet bir dadı. Ödül avcısı Vasiyet ve Yalan Kedisi en sevdiklerim :slight_smile:

Bu yetişkin bir çizgi roman yalnız. Seksten bahsetmekten hiç kaçınmıyor, hatta görsel olarak işliyor da. Normalde sevmem böyle şeyleri fakat Saga’da rahatsız etmedi beni. Yine de baştan uyarmakta fayda var.

Uzun lafın kısası, tavsiye ederim :slight_smile:

Kara Şövalye Dönüyor için Kraliyet Meydanı kategorisinde başlık açabilirsiniz. Satmak isteyen olursa size ulaşır.

5 Beğeni

Tam sayfa gösterilen robot cinsel organı dışında ben de pek rahatsız olmadım :rofl:

1. fasikülde kaldım en kısa zamanda bitirmeyi düşünüyorum. Gerçekten farklı bir evreni ve renkli karakterleri var.

Onu görmemiştim daha. Gözüm korktu şimdi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Saga’da örümcek kadınla seks sahnesi hatırlıyorum ben fmmffkdkal rahatsız olmadım diyemeyeceğim. :sweat_smile: Seriyi ben bıraktım, Türkiye’de tamamlansın öyle okuyacağım zira her cilt arasında çok fazla zaman var ama gerçekten iyi bir seri.

1 Beğeni

Saga ile alakalı tavsiye istendiği zaman comicvine’da gördüğüm şu tanımı söylüyorum genelde.

Romeo and Juliet meets Star Wars meets Game of Thrones

Ayrıca çizgi romanın yazarı Brian K. Vaughan da şöyle diyor.

This is an original fantasy book with no superheroes, two non-white leads and an opening chapter featuring graphic robot sex. I thought we might be cancelled by our third issue.

1 Beğeni

15 Beğeni

19 Beğeni

Harika. Sabırsızlıkla bekliyorum.

2 Beğeni

Müthiş bir haber. Alan Moore dönemini basacaklar herhalde.

1 Beğeni

Marmara Çizgi, Southern Bastards 3 ve 4.ciltler için fazla bekletmez umarım.

TWD ciltleri gibi basıyorsa tüm kitaplarını Marmara Çizgi okur için bildiğin zulüm.

Yürüyen Ölüler’in tamamlamasına 5 cilt kaldı. Ciltleri en kısa sürede çıkartırlar umarım.

1 Beğeni

Baobab’dan yakında geliyormuş , aynı Flaneur gibi kaliteli özgün işleri basıyorlar.Bekliyoruz :slightly_smiling_face:

Çizimleri de çok güzel

Vaiz’de tamamlandı :slightly_smiling_face:

11 Beğeni

9.cilt ile birlikte seri tamamlanmış oldu.

3 Beğeni

İthaki bi swamp thing bi transmetropolitan verse keşke. Çok ötelemeseler bari.

1 Beğeni

Önce sandman’i bitirsinler sonra diğer seriler girişsinler bence.

9 Beğeni