Bang Çizgi iyice +16 bir yayınevi olma yolunda ilerliyor ve bu iyi bir şey onların açısından. Kendilerini yavaş yavaş sıyırıyorlar diğerlerinden başka bir yöne doğru.
Dizi gibi kalitesiz ergen Netflix işi mi yoksa kaliteli bir şey mi?
Secret Empire cilt 2, The Amazing Spider-man cilt 31 ve 32 nerede acaba
2 tane tekrar baskı cilt, 5 tane fasikül, biri tekrar baskı. Diğer 4ü ise Marvel Action?! Fasikül basıyorken bari bir kaç sayı Conan bassalardı.
Dizisini izlemedim ama çizgi romanın yarı yarıya kalitesiz ergen Netflix (Sex Education gibi) işi olduğunu düşünüyorum. Çarpıcı ve güzel yanları var ama sanırım yayınlanma biçimi sebebiyle (haftalık sekizer sayfa yayınlanan bir çizgi romanmış) bu çarpıcı kısımlar alelacele geçilmiş hissi veriyor. Yine sanırım yayınlama biçimi sebebiyle bir sürü şey yaşanıp bitiyor ve ne çabuk olduğunu anlayamıyorsunuz. Yani iyi bir hikaye anlatıcılığı beklemeyin derim okuyup okumamak size kalmış, ben büyük ihtimalle bir daha okumam.
Zalim Altılı’yı ingilizce bıraksalarmış keşke çok cringe duruyor. Vurgulayarak söyleyesi geliyor insanın. Vurgulayınca daha da kötü oluyor.
Ben de Sinister Six olarak kalmasını tercih ederdim.
Marmaranın böyle eski klasik sayıları çıkarması çok hoşuma gidiyor, umarım çok satar da devam ederler basmaya. İyi satarsa McFarlane’in yazdığı Örümcek Adam serisinin hepsini basmaları gibi bir ihtimal doğabilir mi acaba @Tulgan?
Selamlar,
Öncelikle Marmara Çizgi’nin sosyal medya sorumluluğundan ayrıldığımı belirteyim. Artık Marmara Çizgi ile ilgili konuları sosyal medya adreslerine sormanız gerekecek
Todd McFarlane dönemi ya da diğerleri için, hele ki güncel şartlarda, bir mucize olmazsa devam düşünülmüyor. İkonik sayı koleksiyonu gözüyle bakabilirsiniz, ilk görünüşler, McFarlane serisi ilk sayı gibi gidiyor şu an.
Çok teşekkürler, umarım güncel şartlardan daha iyi şartlarda yaşarız da bu gibi durumlar mucize olmaktan çıkar.
Yeni görevinizde başarılar bu arada.
Peki sizce tahminen amazing spider-man cilt 31 ve 32 ne zamana çıkar? Ayrılmadan önce bunu biliyor muydunuz?
Çok teşekkür ederim. Yakında yeni projeler olacak hayırlısıyla.
Sadece onlar değil, yığınla baskıya hazır cilt var. Fakat kuşe kağıt krizi çok büyük. Bulması çok zor, fiyatı inanılmaz uçuk.