Bana özel eklenmiş
Zamanında animesini izlemiştim Elfen Lied, mangasının çıkıyor olması sevindirici bir haber. Claymore basan biri de çıksa keşke.
Punpun hariç her şey basılıyor.
Çizgi roman basmayı neredeyse bırakma noktasına geldiler zaten.
Yurtdışı ürün olarak söyleyim 5-10 dolar türk parası ile 70 - 140 TL arası yapıyor. Üstüne birde gümrük vergisi eklendiğinde bu rakam ortalama 160-170 TL civarına geliyor. Dükkanda 100 TL ise uygun. Ama oraya yanlışlıkla 1000 yerine 100 yazılmışsa onu bilemem.
Yayıncılar şu dönemde zor durumdalar, özellikle çizgi roman yayıncıları kuşe kağıt sıkıntısı var çünkü.
Hocam ilk mesaj 2015 yılından kalma. Dolar kuru ortalama 2.70 o zaman.
Ama yine de hatalı bir çıkış var bence de. Herkes e-bay’dan alibabadan alıyor olsa fiyatlar o şekilde olmaz zaten.
Haklısın şimdi farkettim. Üstte bugün yazınca kafa karışmış.
Eskiden belki yayınevi kötüydü bilemiyorum. Ama son dönemde iyiler bence.
Ben eksi linkini e-bay muhabbeti için paylaşmamıştım ama en beğenilen mesaj o olduğu için ön izlemede de o görünüyor.
Tokyo Revengers beni hiç heyecanlandırmıyor ama bekleyenlere iyi eğlenceler. Gamalı haçı iyi saklamışlar bu arada.
Horimiya sevindirdi cidden.
Umarım Kaguya Sama, Spy x Family, Vinland Saga gibi popüler serileri de görürüz çoğu dile çevrilmiş bunlar bir bizim ülke kaldı
Bu arada fark ettim de artık yayınevleri hep büyük firmalarla çalışıyor, ben duymuştum iletişim zor oluyor, telif sıkıntı ediliyor falan deniyordu ne değişti de böyle oldu Akılçelen Square Enix’ten alıyor diğeri VIZ Media’dan alıyor ilginç.
Daha yeni Gerekli Şeylere gidip para dökmüştüm,ayy valla yoruldum
Şu başlığa her girdiğimde, “Acaba gerçekten güzel şeyler çıkacak mı?” diye bekliyorum. Çok büyük beklentilere giriyorum sanırım. Bir Vagabond, Nausicaa, Claymore, Vinland Saga, Mushishi gibi kaliteli mangaları asla göremeyeceğiz sanırım. Bu güzel sektörün bile popüler kültüre yem olması üzücü.