Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Oyasumi Punpun basılınca bir umut acaba demiştim ama…
Blame!
Vagabond
Claymore
20th Century Boys
Real
Pluto
Nausicaa
Ve nice şaheserler varken gidin eşsiz beşiz eşsiz üçüz eşsiz bücüş basın helal. Mangalari da ergen kesimin egemenliğine yedirdiler.

1 Beğeni

Fiyat tahminlerini alayım

9 Beğeni

Hard cover minimum 400 olur. :roll_eyes:

2 Beğeni

Çizgi romanda tekrar baskı çok nadir olduğu için ilk sayıların tükenmesi sonrası eskiden set halinde almak zorunda kaldırdınız. Sonra sonra tek kitap x20-30 fiyatlarla karaborsa başladı. Eskiden serileri birkaç sayı hariç ikinci elden toplayıp bulunmayan sayıları etiket fiyatıyla alabiliyorduk, artık birkaç ayda karaborsa başlıyor. Çizgi roman okuru ve çizgi roman kültürü maalesef tüketime ve piyasanın acı kurallarına teslim oldu.

1 Beğeni

Marvel evreni tarihi ciltsiz saman kağıt 120 tl etiket fiyatı 232 sayfa. :relaxed:

Karton kapak kuşenin en az 250 TL olacağını düşünüyorum. ^^

2 Beğeni

Bir cilt daha basılacak sonra bitecek yazmışlar, fakat internetten bakınca complete edisyonunun 4. Bir cildi daha olduğunu gördüm :d?

Hayır, yanlışınız var seri normalde zaten 6 cilt.
Arkabahçe Complete Edition olarak basıyor ve o da 3 cilt

4 Beğeni

3 Beğeni

Yani siz de haklısınız. Vagabond biraz gönül işi olur. Kar amacı gütmeden eser kazandırmak isteyen. O da olmuyor… En azından Blame! in çıkmaması için bir sebep olmamalı. Diyalog desen çok az. Çeviri işi diğer mangalarla karşılaştırılınca çok daha kolay olacatır. Hızlı hızlı çıkabilecek bir manga sonuçta.

1 Beğeni

Ya şöyle de bir şey var Vagabond çıksa fiyatı kim bilir ne kadar olur?Yalınayak Gen basılıyor mesela kültlerden,60-70 bandında her cildi.Çok fena telif ücreti olduğunu düşünüyorum.

1 Beğeni

Bu arada Marmara Beş Yaprak serisini bitirmiş bulunuyor.Bir seri daha tamamlandı Türkçede.

8 Beğeni

Marmara Yalnız Kurt’u bitirdiği için gözümde manga konusunda çok değerli bir konumda, 5 Yaprak serinin ilk 2 cildini almıştım tamamlanmasını bekliyordum çok iyi oldu.Bir çılgınlık yapıp Vagabond veya BOTI basılırsa bunu yapmaya en yakın yayınevi olduğunu düşünüyorum.Yalnız Kurt sonrasında uzun yeni bir mangaya başlanacak deniyordu, baya oldu herhangi bir ses çıkmadı. :thinking:

@gensounohana Telif sıkıntılı olabilir lakin sorun biraz kurumla ve planlamayla alakalı.Demek ki yayınevlerine göre başyapıt olan Vagabond gibi bir seriyi çevirmektense onun yerine 3 tane orta seviye, ergen işi manga çevirmek daha makul geliyor.

4 Beğeni

Sweet Tooth beklediğimden daha erken geldi. Ben yeni sezon başladığında gelir diyordum. Bu arada ikisi de okumak istediğim eserler ama bilin bakalım ne eksik :slight_smile: :money_with_wings:

1 Beğeni

İlk cildi çıktı mı ki hc olarak?

Çıktı o dönem için 200 TL olarak çıktı. Çok pahalı olduğundan çok eleştirildi o dönemde.

Burada 4.cilt ön siparişe açılmış;

İçinde; Fantastic Four (1998) 605, 605.1, 606-611; FF (2011) 17-23 sayıları mevcut.

3 Beğeni

Arkabahçenin özellikle Spawn ciltlerindeki sıkıntılardan sonra insan o kadar para vermeye de korkar. Delikanlı adam Ertan abim bi Absolute çıkarsa da keyfimiz yerine gelse… @JBC

3 Beğeni

Absolute Hush, Absolute Haunted Knight, Absolute Long Halloween, Absolute The Court of Owls bekleniyor… :drooling_face:

6 Beğeni