Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Evet şu an detaylı bir inceleme yaptım ve 4.ciltte var, olması gerekiyor yani. İçindeki sayılar ise serinin son sayıları oluyor. Cilt 3’e de göz attım öyle olursa eksik olur çünkü bitmemiş oluyor ama orijinalde bile daha çıkmamış ve arkabahçe basar mı bilmiyorum sormak gerek 3 ciltte bitirirlerse eksik olacak.

Absolute bu dönemde çok zor. Kuşe kağıt sıkıntısı çözülürse ve genel ekonomik durum biraz daha iyi duruma gelirse anca basarlar absolute. Normal cilt basmaya korkuyor yayınevleri.

3 Beğeni

192 sayfa görünüyor. Eskiden fasikül formatında başmışlardı diye hatırlıyorum. Bendis dönemi öncesinde geçen bir cilt

6 Beğeni

Bir de 232 sayfalık hali var. Muhtemelen onu basacaklar.

1 Beğeni

Jujutsu Kaisen cilt 2 çıkmış.

3 Beğeni

Marmara Çizgi’den iki ciltlik Lady Killer çizgi romanları fuar için çıkmış. Yakında duyurusu gelir diye düşünüyorum.

6 Beğeni

2 Beğeni

Kimse Ben Bir Kahramanım övmemiş. Açık ara okuduğum en manyak zombi temalı eserdi. ZQN kıyametine hepinizi davet ediyorum. Gözünüzden kaçmasın.

1 Beğeni

I am a Hero’nun şahsen en büyük sıkıntısı işleyişi, yer yer bazı kısımlar çok uzun oluyor ve sıkıyor.Bu yüzden serinin yarısını okudum sonrasında bıraktım.Ben çevrilmesine sevindim ama en çok Elfen Lied’ın çevrilmesine sevindim. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Elfen Lied henüz satışa çıkmadı mı? İnternette sitelerde bulamadım…

Cuma günü siteye gelecekmiş.

1 Beğeni
4 Beğeni

Fuar nedeniyle erken almış olabilirim. :joy: :joy:

Hatta Yıldız Bekçisi Köpek gelmiş ancak daha satışa çıkarılmamış. Kontrol bekleniyor.

9 Beğeni

Mangayı alacağımı sanmıyorum ama basılmasına çok sevindim, sonunda Gerekli Şeyler gönderilerinin altına “Tokyo Revengers basacak mısınız?” diye sorulmayacak. Böyle ısrarla sorup hiçbir zaman bilgi alamadıkları serilerden bir tek JoJo kaldı sanırım. Onu da yakın zamanda görürüz umarım.

4 Beğeni

Bu sorunun yerini “Tokyo Revengers cilt 2 ne zaman?” devralır büyük ihtimal. :smile:

5 Beğeni

Bunun sonu gelmez ki. Gereklişeylerin yorum kısmı çok kanser. Bakmıyorum ben artık. birilerini yaşlarından dolayı küçümsemek istemem ama yorum kısmı harbiden öyle

Ama işe yarıyor sanırım Bungou Stray Dogs geldi. Şimdi de dediğin gibi Jojo spamlıyorlar. Boyutundan ve cilt sayısından haberleri yok sanki.

Toilet Bound kun mu ne onu da çok seviyor sanırım bu kitle bayağı görüyorum.

2 Beğeni

Yok bu tip okuyucular biri çıkınca hemen başka seri gelecek mi demeye yöneliyor genelde. 2. cildi soran sayısı az oluyor, bir de Gerekli Şeyler o kadar az basıyor ki mangalar hemen bitiyor. Çoğu kişi ilk cildi alamadığından ikinciyi sormayı düşünmüyor bile.

Keşke Gerekli Şeyler böyle durumlar için önlem alsa, engelleme gibi aksiyonlarda bulunsa. Çünkü gerçekten çöplüğe döndü yorumlar kısmı. A mangası çıkıyor yorumlarda bilgi veren var mıdır bir fikir edineyim diye giriyorsun “B mangasını basacak mısınız?” “C mangasını basacak mısınız?” diye yüzlerce yorum var.

Ben çok yaradığını düşünmüyorum çünkü bence Gerekli Şeyler okuyucu kitlesinin genelini tanıyor ve ona göre manga çıkarıyor. Kimse Tokyo Revengers ya da Bungou Stray Dogs gelecek mi diye sormasa da kitlelerini tanıdıkları için satacağını düşünerek basarlardı.

Hayırlı olsun. Elfen Lied bir kaç sayfa paylaşabilir misiniz müsait olunca? İçeriğini görmek istediğim gençliğimin animesidir benim için :sweat_smile:

2 Beğeni

8 Beğeni

Kaç cilt olacak hocam? Manga da ecchi kategorisinde mi?

Anime 13 bölümdü sanırım. Manga da 28 fasiküle denk geliyor. 4 ciltte biter o zaman.

1 Beğeni