Şubat, mart ve nisan aylarında birçok çizgi roman çıkaracaklarını söylemişlerdi ama daha ortada bir şey yok.
JBC’den şuan 3 tane isteğim var; Under the Red Hood, Dark Victory ve Şemsiye Akademisi 3.
Ben de Batman The Long Halloween bekliyorum
Deadpool: Samurai mangasını kim basacak bakalım. Bayağı iyi satar basılırsa.
Siz bahsedince şöyle bir göz attım. Gerçekten güzel. Tamamını okuyup, aylık okumamda yorumumu bırakacağım.
Komi’nin iyi ki almamışım İngilizcesini, Amazon’da 100 TL’ye kadar düşmüştü Chainsaw Man’le birlikte. Ama sürpriz olmadı çevremdekilerin çoğu tahmin etmişti zaten. Ben Chainsaw’ı da yıl sonunda GerekliŞeyler’in basacağını düşünüyorum.
Ayrıca Romantik mangaları Türkçe çeviri ile okumak daha keyifli oluyor bence.
Saçma düşünüyor olabilirim ama acaba Amazon’da bazı mangalar bu yüzden mi çok fazla oranda ucuzluyor? Telif hakları zaten satıldığı için mi yani mesela zaten basımda olan Gençlik yolculuğu, kahramanlık akademim falan da 54 liraya düşmüş. (Belki de sadece popüler olduğu içindir ama aklıma geldi nedense)
Gerçekten Türkçe manga piyasasını shonenler işgal etmiş durumda. Yakında daha çok shoujo, josei türlerinden de Türkçe manga çıkar umarım. Lovely Complex, Skip Beat!, Nana gibi serileri bekliyorum.
Hmm öyleyse bilemeyeceğim pek alakam yok. Josei mangalar genel anlamda popüler değil gibi.(MAL bazlı konuşuyorum) Aklıma ilk Nana geliyor düşünüyorum da buraya gelse acayip satar.
Ben Umino Chika’nın eserlerinin hepsi çevrilse keşke diyorum
Shoujo için Fruits Basket mi acaba diye düşünüyorum ama Amazon’da fiyatı düşen Kamisama Kiss görmüştüm ben tahmin hakkımı o yönde kullanıyorum.
Marmara Çizgi’nin ürünlerinin kendi siteleri dışında diğer sitelerde olmaması veya varsa da çok geç tedarik edilebilmesinin sebebini bilen var mıdır acaba?
Daha önce parayı geç ödeyen sitelere biz de geç gönderiyoruz demişlerdi.
Yürüyen Ölüleri gördüğüme o kadar sevindim ki… Yine çok uzun süre beklemek zorunda kalacağız diye çok korkmuştum. Umarım en kısa sürede bu seriyi de tamamlayabiliriz.
Adana kitap fuarında sormuştum Yürüyen Ölüleri. Özellikle 4 ve 10. cildi. En kısa sürede tekrar baskıya göndereceğiz, hızlı şekilde stokları yenileyeceğiz dediler. Ancak hala ses seda yok.
Keşke Yürüyen Ölüler 4. cildi yeniden bassalar.
Yürüyen Ölüler 10 Edessa Kitabevi’nde satışta gözüküyor.