Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

“4. cilt ne zaman basılacağı belli mi?” diye sorduğumda “Maalesef” cebabını aldım.

Kuşe kağıt sıkıntısı olduğu için bulduğumuz kuşe kağıtlara yeni şeyler basmayı tercih ediyoruz ve bir noktada eksikleri basacak kağıt bolluğuna gelmeyi umuyoruz demişlerdi.
Kuşe kağıt pek düzelecek gibi değil maalesef o yüzden zor gibi ama neler olur bilmiyorum yine de ellerinden geleni yapıyorlar.

1 Beğeni

Geçen tüm seriyi toplarken 4. Cildi sormuştum Marmara’ya, kuşe sıkıntısından dolayı yakın bir zamanda basamayacaklarını söylemişlerdi ben de gardrops da bulup almıştım. İyi ki de almışım.

11 Beğeni

Seri böylece tamamlandı.

9 Beğeni

Bu marvel NOW! döneminde mi geçiyor yoksa ANAD’mı?

Scarlet Witch serisi ANAD döneminde geçiyor.

2 Beğeni

Ben Bir Kahramanım mangası kaç cilt sürecek? Mangalar ile çok aram yok da birkaç yerde övüldüğünü duydum sizce başlangıç olarak iyi bir tercih mi ve okunmalı mı?

1 Beğeni

22 cilt sürecek ki bu bayağı beklenmesi gerek demek.

1 Beğeni

Arkadaş bu seriyi soruyor ufak bir isim karışıklığı olmuş.

3 Beğeni

kusura bakmayın türkçe adına hâlâ alışamadım :sweat_smile:

2 Beğeni

Bu yeni başlayan biri için pek uygun değil ama bunun pek başlangıç rehberi yok. Hoşunuza giden herhangi bir manga ile okumaya başlayabilirsiniz. Fakat ilk manganızı fiziksel olarak satın almanızı önermem. Önce dijital olarak bir deneyin, fiyatlar ve cilt çıkma hızları malum ayrıca sevmediğiniz bir şeye faiş fiyatlar ödemenizin pek anlamı olmaz.

Akira 2’den haber yok mu? Sıkıldım artık!

2 Beğeni

Savaş Meleği Alita nın 4. cildi çıkmış.

8 Beğeni

2 Beğeni

Basılacak dediler ama tarihi belli değilmiş. Çok uzun zaman geçti bir türlü basamadılar.

1 Beğeni

Belki kağıt sorunu, belki talep yoğunluğundan kaynaklanıyor ama sürekli manga görüyoruz bu başlıkta, çizgi roman haberi görmeyi özledim…

8 Beğeni

Gerçekten ben de öyle :pensive:

4 Beğeni

Çizgi Roman bu dönemde çok zor. Çıksa bile saman kağıdı baskılı olur. Çünkü 1 kuşe kağıt çizgi roman maliyetine 3-4 adet manga çıkıyor. Doğal olarakta yayınevleri buna yöneliyor. Ayrıca dünya genelinde bir kuşe kağıt sıkıntısı var.

Bu dönemde yayınevleri çok sıkıntıda. Özellikle çizgi roman çıkaran yayınevleri. Mesela JBC uzun süredir yeni hiçbirşey çıkarmadı.

3 Beğeni

Tekrar baskı yapıp satışa açılan mangalar. Gerekli Şeyler sitesinde ana sayfaya düşmüyor. Bekleyenler için haber vereyim dedim

1 Beğeni