Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Uzumakinin tek cilt olanı varmış o basılmıyor artık değil mi? Yavaştan manga işine de gireyim dedim ve girmişken en iyileri olsun istiyorum.

3 Beğeni

Malesef. Keşke basılsa bende çok isterim.

2 Beğeni

Karaborsadan mı bulacağız? En sevdiğim.

1 Beğeni

Tomie’lerin etiket fiyatı 76 bu nedir yahu? Korku Kesitleri 29’du 48 olmuş.

1 Beğeni

Fiyatlar artmış, üzdü

2 Beğeni

Artık alışmamız gerekiyor bu fiyatlara. 2 ay sonra 40 tı 60 olmuş diyebileceğimiz bir dönemdeyiz. Üzücü

1 Beğeni

Akira 2 ve İyi Geceler Punpun 2 bekleyenlere duyurulur.

17 Beğeni

Ajin de tamamlanıyor sonunda. Yeni Naruto geliyor ama önceki ciltler yok maalesef.

3 Beğeni

Naruto konusunda bende mağdurum bu konuda. :smiling_face: İnşallah baskı yapar. Alişan Bey sık sık söylüyor, sahaflardan almayın eksik baskıları mutlaka basacağız diye. Bekliyoruz bizde.

1 Beğeni

Akira’yı aynı kalitede basabikecekler mi çok merak ediyorum. İlk cilt çıktığında çok iyi baskı falan demedik ama şimdiki standarda göre oldukça iyiydi. Aynı kalitede basarlarsa fiyatı epey artacağından ve satışlarının azalacağından dolayı kaliteyi de düşürebilirler. Neler olacak merakla bekliyorum.

2 Beğeni

Son çıkan mangalarda kalite düşmedi Gerekli Şeyler’de. Ona çok dikkat ediyorlar diye biliyorum.

1 Beğeni

gerekli şeyeler için bakmadım ama elime aldığım çoğu manganın şömizinin veya sayfalarının inceldiğini anladım eğer gerekli şeyler içinde bu konuya bakabilecek olan varsa memnun olurum eskiden karton gibi olurken şimdi a4 kadar hissettiriyor

1 Beğeni

2 Beğeni
2 Beğeni

Maalesef 250 tane kadar basıldı, İzmir Kitap Fuarı öncesi basılmıştı, 5 tane getirmişler ben de istedim ama alamamıştım.

Flaneur yeniler.

2 Beğeni

Prestij zamma gidiyor gençlik.

6 Beğeni

Ne bekliyorduk, ne çıktı…:thinking:

@Arcade Ben mi yanlış hatırlıyorum, birkaç ay önce zam gelmemiş miydi? :no_mouth:

1 Beğeni

Bu koronanın sebebiyet verdiği mi yoksa firmaların iklim krizi ayağına dünya piyasasını çalkalamalarının eseri mi?
Çok yazık!

2 Beğeni

Tamam Türkiye şartlarında iktisadi modeller geçersiz oluyor ama bu kadar hızlı zamlandırmaları inanılmaz. Belli bir yerden sonra kimse bastıklarını alamayınca ne yapacaklar? İnsanların alım güçlerinin sınırları var.

2 Beğeni