4 ve 10. cildi de baskısı tükendi. Onları da yeniden bassalar iyi olur.
aynen bende geçenlerde tüm seriyi toplarken internette sadece 4. ve 10. ciltleri yoktu. 4. cildi dolap uygulamasından, 10. cildi bir çizgi roman dükkanından buldm da okuyabildim.
Aynı durumu yaşıyorum. Sadece çizgi romanda da değil. Normal kitaplarda 200 sayfalık kitaba indirimle bile 50 lira baymak gelmiyor içimden. Ama almasam eksik kalacak gibi geliyor. Uzun zamandır almak için beklediğim çizgi romanlar ve mangalar var. Bu yaz da staj yaptım üç ay boyunca. Para gelince bunlara mı yatırsam yoksa biriktirsem mi çelişkisi içersindeyim.
Ruh halimiz çok benzer…Çok beklediğim kitaplar için bile sadece bakıp geçiyorum, fiyatları çok yıkıcı hale geldi…
Fiyat demişken, gerekli şeyler zam getirmiş mangaların ince olanlarının bile etiket fiyatı 58 tl oldu.
Ve bu zam eski baskılarıda kapsıyor.
Yine neden zam gelmiş acaba?
3-4 gün önce çıkan insanlığımı yitirirken kitabı 135’ten 180e çıkmış.
Yuh ya… kitap yeni çıktı ve bu zam normal mi? Gerçekten hayret verici. Şuan bin kere daha düşünüyorum. Hevesim kalmadı.
Bağdat’ın Aslanları’nı holmen basmışlar, kuşe değil. Fiyat neden çok yüksek değil diye düşünüyordum ben de. İthaki sanırım ilk defa kuşeden holmene dönmüş oldu çizgi romanda.
İnsanlığımı yitirirken kitabı yeni çıkmıştı zaten ama indirimle alabilen alsın yaptılar sanırım. Ama yinede gerekli şeylerin zam konusunda herhangi bir duyuru yapmaması hoş değil. Canlı yayınlarda zama mecburuz diyip zam haberlerini 2-3. El kaynaklardan alıyoruz.
İlginç duruyor. Baobab falan tarzı biraz sanki.
90 lar sonu ve 2000 ler başı doğanların kesin izlediği dizidir Witch hatta ben hatırlamıyorum ama çünkü ben de izlemiştim hani ama sonradan Disney XD de falan yayımlanınca asıl 2000 ler başı bir yapım işte o zamanlar da aylık dergileri çıkarmış içinde çizgi romanı ile kısa.Bu da onun mangası ama garip olan İtalyan bu çizgi roman nasıl Japonların elinde manga olmuş bu?
Satın aldığım Masallar 4 çizgi romanı resmen elimde dağıldı. Berbat bir baskı yapmış arkabahçe. İlk 3 kitapta bu sıkıntı başıma gelmemişti. Umarım diğer ciltlerdede başıma gelmez. Birde 2. Ve son 2 Cildi farklı bir kağıda basmışlar. Sanırım ekonomi yüzünden.
Eğer ikinci baskıları varsa elinizde ondandır. Arkabahçe kuşe basmıştı birinci baskılarını. Dağılma mevzusu da hep var arkabahçede daredevil da aynı sebepten muzdaripti.
Ta kendisi! (20krktr)
Kıyamet Saati’nin geri kalanı geçen ay çıkacaktı. Ne oldu o iş? Bilen var mı?
Kağıt sevkiyatındaki sorun yüzünden gecikmeler olacağını söylemişlerdi.