Kağıt sevkiyatından dolayı yaşanan aksaklık sebebiyle güncellenen takvimlerinde Kıyamet saatinden önce de temmuz ayında çıkacalar arasında Batman Üç Joker ve Batman Kara Prens olacak demişlerdi ama onlardan da haber yok
Masallar 6 da elimde dağılmaya başladı. Arkabahçeden okuduğum ilk seri. Bu kadar kalitesiz ve kötü bir yayınevi olduğunu bilmiyordum. Yayınevinden hayatım ömrüm boyunca bir daha kitap alacağımı zannetmiyorum.
Bu sıkıntıyı yaşayan bir tek ben mi varım?
@Estranged @Ferudun_Ozgun çok teşekkür ederim.
Merakla bekliyorum geri kalanını. Umarım hızlıca çözülür bu sorun.
Arkabahçe çok eskilerden beri bu konuda vukuatlı. Son yıllarda sorunlu tek tük denk geliyordu. Yayınevi ile iletişim kurarsanız ya da dükkanlarına gitme şansınız varsa bu tarz kitaplarını değiştireceklerini vadediyorlardı.
Ne yazik ki dükkana gitme imkanım yok. Çünkü Çorum da oturuyorum. Geri gönderme ile de uğraşamam. Zaten göndersem bile sonraki ciltlerde hasarlı çıkacak. Tüm seriyi toplu almıştım.
Gizli İmaratorluk cilt 1i 50 liraya almıştım. Aradan neredeyse 3 yıl geçti. Cilt 2 de 200 lira olur herhalde
200 lira olursa sevinirim. En az 250 tl olacak bence.
Bu arada Spider-geddon hangi dönemde geçiyor? Tek sayı mı olacak yoksa seri mi?
Comicvine üzerinden baktığımda 6 sayılık Spider-Man’lerin birbirleriyle kapıştığı bir mini seri olduğu gözüküyor. 2019 yılında yapılmış bir seri. Herhangi bir döneme ait olup olmadığına dair bir bilgi göremedim.
Sonunda Gizli İmparatorluk da tamamlandı. Darısı diğer serilerin başına. Marmara Çizgi son bir aydır freni patlamış kamyon gibi yeni içerik gazlıyor. Her ne kadar bu duruma sevinsem de ekonomik açıdan hangi birine yetişeceğimizi bilemedim
Edit: Spider-Gennon için şöyle bir ifade yer alıyor:" The end of all Spiders doesn’t exclude the star of the most anticipated video game of 2018!". Oyunun çıkışına özel yazılmış bir seri sanırım.
Yıllar sonra Gizli İmparatorluk 2…
Fiyatı içimizi acıtacak bence de.
2. baskı gözüken Hulk Gri’ye neden 2 eklemişler kitap adına anlamadım. Hata olmuş sanırım.
Arkabahçe’nin Dr. Strange cilt 4’yi yeniden basması lazım aslında. Kendi siteleri dahil her yerde tükenmiş durumda çok uzun süredir. Zaten çok az bastılar sanırım. Çıktıktan bir kaç ay sonra hiç bir yerde bulamadım. O yüzden 5. cildi almadım.
Edge of Spider-Verse #2 'de 24 sayfalık fasikül. SpiderGwen’in ortaya çıktığı sayı diye yayınlanıyor sanırım
Sınırlı basıldı diye ciltli ve karton kapak arasındaki fiyat farkına bak. Sinir olmaya başladım artık.
Saçmalıktan başka bir şey değil.
Bu sayı önceden çıkmış olan Spider Gwen cilt 0 içinde yer alıyormuş. Almayı düşünenler bunu da göz önünde bulundursun.
Spider-Geddon’ın ana kötüsü biz de basılan Marvel Now yani ilk Örümcek Evreni ciltlerinde olduğu gibi Morlun karakteri ve ailesi, seri Fresh Start döneminde geçiyor ve Örümcek Evreni ciltlerinin devamı desek yanlış olmaz. Spider-Geddon, Goodreads de Spider-Verse Collected Editions #2 olarak da görünüyor.
Arkadaş yayın grubunun aldığını görünce üzüldüm. Şömiz olamadan ince bir şekilde basacaklar gene.