Fasikül yurtdışında koleksiyon değeri yüksek bir format ama Türkiye’de Türkçe eserler için bu değer zayıf kalıyor. Yoksa yayıncılar da 5 10 liraya satılabildiği için bazı eserlerde tercih ediyor anladığım kadarıyla.
İlginç bir seri. Renkli Mister No, What if tarzında. Mister No Vietman savaşına katılsaydı ne olurdu hikayesi. 64 sayfalık 6 sayıdan oluşuyor.
Daha sonra ikişer birleştirilip 3 kitap şeklinde de yayınlanmış. Kitapların ismi Mister No Revolution: Vietnam, Mister No Revolution: California, Mister No Revolution: Αμαζονία(?) şeklinde.
Sanırım ilk iki sayı Vietman, sonra California, sonra da başka bir yerde daha modern Mister No maceraları okuyacağız.
Normalde İtalyan okumuyorum ama buna şans verebilirim.
Oh be sonunda çıktı
Pek fumetti okumam ama ben de almayı düşünüyorum.
2-3 yıl oldu, artık vazgeçtiler, 2. cilt çıkmayacak diye düşünüyordum.
Ara konuşuluyordu bu sene çıkacak diye
Çıktığı gibi tükenmez umarım. Benim için çok yanlış bir zamanda çıkıyor
Ciltlerin hepsi tek seferde mi çıkacak bilginiz var mı?
Böyle olucakmış. (20)
Kağıt Cinsi: Kuşe
yazmışlar. Gerçekten kuşeye mi döndüler acaba yoksa hatalı mı girdi kidega.
Fiyatı da sağlammış -78tl. Gerçi 312 sayfa. Diğer iki cilt 240’ar sayfaymış.
ikinci cilt 56tl. 70 sayfa için 22 tl fark olurmu? Kuşeye dönmüşlerdir diye ümit ediyorum böyle bir fiyatla.
Bende Green Lantern 8 ve 9 var, yanılmıyorsam 8 normal kağıt 9 da kuşe kağıt.
Seri bir yerden sonra kuşe kağıttan çıkıyor. Sırf bu yüzden başlamamıştım Lantern’a. Bir de kitap kağıdına o kadar para çoook fazla.
- sayıdan itibaren ( Green Lantern Cilt 9 Agent Orange) kuşeden çıkıp farklı bir kağıda geçtiler. ilk 8 sayı kuşe. 9 dan itibaren renkler eski canlılığını yitirmişti.
Şimdi dönüş yaptılar mı acaba diye düşündüm.