Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Fasikül yurtdışında koleksiyon değeri yüksek bir format ama Türkiye’de Türkçe eserler için bu değer zayıf kalıyor. Yoksa yayıncılar da 5 10 liraya satılabildiği için bazı eserlerde tercih ediyor anladığım kadarıyla.

1 Beğeni

Yeni Stranger Things çizgi romanı geliyor.

3 Beğeni
1 Beğeni

İlginç bir seri. Renkli Mister No, What if tarzında. Mister No Vietman savaşına katılsaydı ne olurdu hikayesi. 64 sayfalık 6 sayıdan oluşuyor.
Daha sonra ikişer birleştirilip 3 kitap şeklinde de yayınlanmış. Kitapların ismi Mister No Revolution: Vietnam, Mister No Revolution: California, Mister No Revolution: Αμαζονία(?) şeklinde.
Sanırım ilk iki sayı Vietman, sonra California, sonra da başka bir yerde daha modern Mister No maceraları okuyacağız.
Normalde İtalyan okumuyorum ama buna şans verebilirim.

1 Beğeni

Airborne 44 -2 bekleyenlere duyurulur.

3 Beğeni

Oh be sonunda çıktı :heart:

1 Beğeni

Pek fumetti okumam ama ben de almayı düşünüyorum.

2-3 yıl oldu, artık vazgeçtiler, 2. cilt çıkmayacak diye düşünüyordum.

1 Beğeni

Ara konuşuluyordu bu sene çıkacak diye

Vaiz kutusu

9 Beğeni

11 Beğeni

7 Beğeni

Çıktığı gibi tükenmez umarım. Benim için çok yanlış bir zamanda çıkıyor :smiley:

1 Beğeni

Ciltlerin hepsi tek seferde mi çıkacak bilginiz var mı?

1 Beğeni

Böyle olucakmış. (20)

3 Beğeni
2 Beğeni

Kağıt Cinsi: Kuşe
yazmışlar. Gerçekten kuşeye mi döndüler acaba yoksa hatalı mı girdi kidega.
Fiyatı da sağlammış -78tl. Gerçi 312 sayfa. Diğer iki cilt 240’ar sayfaymış.
ikinci cilt 56tl. 70 sayfa için 22 tl fark olurmu? Kuşeye dönmüşlerdir diye ümit ediyorum böyle bir fiyatla.

Bende Green Lantern 8 ve 9 var, yanılmıyorsam 8 normal kağıt 9 da kuşe kağıt.

Seri bir yerden sonra kuşe kağıttan çıkıyor. Sırf bu yüzden başlamamıştım Lantern’a. Bir de kitap kağıdına o kadar para çoook fazla.

1. sayıdan itibaren ( Green Lantern Cilt 9 Agent Orange) kuşeden çıkıp farklı bir kağıda geçtiler. ilk 8 sayı kuşe. 9 dan itibaren renkler eski canlılığını yitirmişti.
    Şimdi dönüş yaptılar mı acaba diye düşündüm.
2 Beğeni