@Who_Sametto evet yukarda bahsi geçmişti. sayfa sayısı kalın ama fiyat farkı çok fazla. Kuşe kağıda dönmüş olabilirler mi acaba demiştim. Kidega’da kuşe diye geçiyor ama emin olamıyorum.
İki dolarlık çizgi romanlar en ucuz otuz küsurlardan satılıyor. Çok üzücü.
Arkabahçe canlı yayında kitabı gösterdi ve kuşe değil sanırım 9-10-11de kullanılan kağıtttan.Saman kağıt deniyor sanırım.Blackest nightın son kitabıymış.
Eğer kuşe kağıt değilse ve bu fiyattan satışa çıkartıyorlarsa yuh diyorum.
Sayfa sayısına oranlarsak önceki ciltten daha pahalı değil gibi.
bir önceki cilde göre 72 sayfa artmış. Fiyat ise 22 tl artmış. Bence fazla arttırmışlar.
Orantılarsak 72.8 olması gerekiyormuş
Birazcık zam yapmışlar.
Arkabahçe’den sırf bu yüzden çizgi roman almak istemiyorum, almıyorum da. Kalitesiz kağıt, aşırı yüksek fiyatlar. Green Lantern okumak istiyorum, fiyatlar ateş pahası.
Zam normal diyebiliriz. Fiyatlar zaten daha önce de fazla pahalıydı. Herhalde şu an en uygun çizgi roman fiyatları İthaki’de. Hem muadillerine göre ucuz hem de İthaki zaten sıkça indirime giriyor.
Yüksek fiyat ve kağıt da kuşe değil. İlk yarım bıraktığım seriler Arkabahçe’den olacak sanırım.
Hem malzemeden kısıp hem de fiyatı aşırı şişirmeleri hiç etik değil.
Benzer bir durum ‘Masallar’ serisi için de geçerli.10.cilde kadar kuşe kağıttı, 10. ve 11.cilt kuşe kağıt olarak basılmadı maalesef…
Arkabahçe, Fantastic Four’un devamı getirse keşke.
Bendeki cildin sırtında 1 yazıyor devamı gelecek gibi düşünüyordum.
Doomsday Clock için ramak kaldı diyebilir miyiz?
Yurtdışında 3.deluxe cilt ön siparişe açıldı. Arkabahçe’nin planı 2020’nin başında 2.cildi çıkarmaktı. Virüs yüzüden çıkartmadılar galiba.
Muhtemelen öyledir. Konusu açılmışken açıkçası ben pek giremedim hikayeye, bana çok bölük pörçük geldi. Bir serinin ilk cildi gibi değildi, öncesini de bilmem gerekiyormuş gibi geldi bana. Hikaye ve çizimler çok iyiydi ama pek keyif alamadım yani. Çıksa diğer ciltleri de alırım sanırım orası ayrı tabi