Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

16x24 Türk çizgi roman boyutunda değil mi?

O küçük boy mu bilmediğimden soruyorum. Orijinalinin ebatı nedir?

Amazon’da sert kapak 6.6 × 9.1 inç gözüküyor. O da 16 × 23 oluyor yaklaşık.

2 Beğeni

17 Beğeni

11 Beğeni

FF3 kuşe ve hc versiyonları da cıkmış.
Kaptan Amerika İç Savaş da yeni baskı yapmis.

7 Beğeni

Baobab döktürüyor yine. Hepsini merak ettim ama Sırça Köşk okumak istediğim bir kitaptı o yüzden çizgi roman olarak çıkmasına ayrı sevindim.

4 Beğeni

Baobab yayınlarından manga olarak Jiro Taniguchi gibi biraz daha frankafon tarzına yakın seçimde bir manga bekliyordum. Biraz riskli buldum. Her ne kadar soft görünse bile bir şekilde rahatsızlık çıkaracak güruh ortaya çıkacaktır.

Manga 4 cilt ve 3 bölümlük televizyon drama uyarlaması var. Eisner ödülü var ama o da Amerika’da basılmış/çevirilmiş asya kökenli edisyonlara verilen ödül. Hızlı bir şekilde basılıp bitirilirse güzel olabilir.

Hasta çizgi romanı ise Kaybolan O Günler çizgi romanıyla kendisini sevdiren Timoté Le Boucher kaleminden çıkma. Çizim tarzını çok hoş buluyorum. Kesin alacaklarım arasında.

Maceracı ise Baobab basıyor diye alacağım bir başka çizgi roman olacak. Genelde sevdiğim yayınevlerini arşiv kafasında topluyorum. 0 beklenti ile yaklaştığımda yer yer güzel sonuçlar alabiliyorum.

Sırça köşk’ü görmek şaşırttı. Sabahattin Ali’den Kuyucaklı Yusuf, İçimizdeki Şeytan ve Kürk Mantolu Madonna’yı okuyup beğenmiştim. Sırça Köşk çoooook uzun olan okuma listemde başları çekmediği halde vardı. Belki de bu çizgi roman okumama vesile olabilir. Fırat Yaşa’nın önceki eseri Tepe’nin çizimlere göz atma imkanım olmuştu. Garip ve hoş bir tarzı var. Merakla bekliyorum.

4 Beğeni

“Kaptan Amerika İç Savaş da yeni baskı yapmis.”

Kitap kağıdı olarak bazı Iron Man, Daredevil çizgi romanları ve Iron Man İç Savaş tekrar baskı gördü, Captain America İç Savaş Marmara Çizgi’nin :raised_hands:

1 Beğeni

10 Beğeni

Komik şeyler 2 cilt basıp unutacağı yeni bir seri almış. Hellsingin mangakasından tarihi kişiliklerin olduğu enfes bir seridir. Komik şeylerin son zamanlarda yaşadığı kalite düşüşü sevinmeme engel oluyor. :smiling_face_with_tear:

12 Beğeni

Kayıp Kıta on Instagram: "Çok sevilen Paralel Dünya’daki Kuma kız hikâyesinin 3. cildi şimdi profildeki linkte satışta, haftaya tüm kitapçılarda! Yuna, bahçeli ve iki katlı Kuma Evi'ni inşa etti, bir sürü insanla tanıştı ve Paralel Dünya’daki hayatına alışmaya başladı.   Yuna, bir gün loncaya gittiğinde “Köyümüzü yılandan kurtarın,” diye ağlayan Kai adındaki çocukla karşılaşır. Beraber köye doğru yola çıkarlar. Ancak bu yılan dev gibidir ve kendini iyileştirebilen çok güçlü bir düşmandır. Her karşılaşma, yepyeni karşılaştırmaları da beraberinde getirir.   #kumakumakumabear #kayıpkıtaçizgi #manga"

4 Beğeni

Animesi baya hoşuma gitmişti. Ama sizinde söylediğiniz gibi bende kalite ve zaman konularını hesaba katınca sevinemiyorum. :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni
3 Beğeni

Southern Bastard 1-2 den sonra baya zaman geçti. Yeni ciltleri ne zaman gelecek bilen var mı?

3 ve 4 geçen ay çıktı galiba.

3 Beğeni
4 Beğeni

Evet gördüm bende
Hemen verdim siparişi

1 Beğeni

Çizgi düşler herşeye rağmen çizgi romanı basıyor ne olduğunu bilen var mı sert kapak ta olacakmış

1 Beğeni
1 Beğeni