Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

8 Beğeni

Merhaba, bunlar basılmış fasiküller yoksa cilt olarak tekrar mı basılacak?

Sanırım daha önce fasikül olarak bastıkları seriler.

Muhtemelen cilt olarak tekrar basacaklar

9 Beğeni

Swamp thing ve Lucifer hakkında bir bilgi var mı? takip edemedim.

3 Beğeni

Swamp Thing 3-4 için geçen ay ya da şubat ayında bandrol alındı, basılmadı. Lucifer’in adı geçen sene ocak ayından beri anılmadı sanırım.

4 Beğeni

ya ekimden beri seri gelmedi bastıkları fasikülleri cilt diye basarlarsa gerçekten aptallık.Star wars gibi marka var ellerinde bu kadar vizyonsuzluk olamaz yaaaa ekimden beri cilt gelmedi şaka gibi

cidden vizsyonsuzluk şaka gibi yemin ederim

1 Beğeni

Star Wars’un yayıncılardan çektiği nedir kardeşim?

Swamp Thing beklemekten ciğerim soldu, yaşam enerjim kayboldu.

9 Beğeni

Ben de Lucifer bekliyorum ama nafile galiba

4 Beğeni

Naber Dergi 10. sayı

1 Beğeni

https://cizgiromansepeti.com

5 Beğeni

fiyat gayet iyiymiş.

Solanin geliyor :melting_face: Türkçe olarak mangalarını topladığım tek mangaka Asano. Yıllar önce okumuştum gerçekten etkileyiciydi. Inio Asano bütün külliyatını basacaklarmış :saluting_face:

1 Beğeni

6 Beğeni

Vagabond’un yayın haklarını malum yayınevi almıştı. En son ne oldu hâlâ bilen var mı? Araya mı kaynadı diye merak ediyorum. Fakat bu kadar para edecek bir şeyi bekletmekte… Akla eren bir durum değil.

Resimden anlaşılmıyor pek tek tek atayım.
Gerekli Şeyler canlı yayında 4 tane manga duyurusu yaptı.
Solanin İyi Geceler Punpun ile aynı mangakanın tek ciltlik bir mangası

Sword Art Online Fairy Dance duyuruldu. 3 cilt ayrı ayrı hızlı hızlı basılacakmış.

Junji İto abimizden Remina geliyor tek ciltlik eser
image
Gerekli Şeyler sürpriz yaparak Josei ( Yetişkin kadın ) serisi duyurdu. Japonya’da 12 cilt basılmış ve halen devam etmekte. 12 bölümlük televizyon dizisi ve 1 tane de filmi yapılmış. Gizem türünde, merak ettiğim bir seri oldu.
image

5 Beğeni