Vaiz’in ilk 3 cildi 2.baskıya girmiş.
Tam da doğum günümde, kime kitlesem ki?
On numara hediye
Anılarım canlandı Dune2000 strateji oyununu az oynamadık zamanında. Takipteyim
“Korku mangası denince akla gelen ilk isim Junji İto’nun bir diğer kült eseri Tomie, ilk sayısı ile raflarda!”
Haber güzel olsa da yayın evi Baobab, kitap ciltli, fiyat belki emsallerine göre normal denebilir ama gelir düzeyine göre benim için çılgın olacağı kesin işin kötüsü güzel bir indirim oranı da olmuyor. %35 gördüm mü hiç emin değilim
Marmara Çizgi Moon Knight’a sert kapak çıkarmış henüz bir yerde görmedim ancak Arkabahçe Dükkanda mevcutmuş, fiyat 250 TL ve sadece 99 adet basılmış.
3cildide kapsıyo mu yoksa sadece ilk cilt mi?
250 tlye değer mi emin değilim
Değmez bence.Çok pahalı.
3 cildi de kapsıyormuş sanırım Arkabahçe ilk 4 cilt dedi canlı yayınında ama sanırım bir karışıklık oldu
Not: 4 cilt de olabilir. 4. Cilt ile birlikte sert kapak yapılmış olabilir.
@Who_Sametto açıkçası Moon Knight karakterini seven biri için olabilir. 3 cilt ve muhtemelen kuşe kağıt. Birde tabi 99 limit olayı var süratle tükenecektir. Benim için fiyat yüksek ben pas geçiyorum uzun süredir pek çok özel basımı pas geçtiğim gibi
Özel basımları seviyorum,olabildiğince almaya çalışıyorum.Moon Knight’da ilgi çekici gerçekten,150 tl olsa gözüm kapalı alırdım ama 250 psikolojik eşiğimi geçiyor
Sadece dükkanlarda mı satılıyo acaba ben bulamadım internette.Bilen var mı?
Forumda ingilizce çizgi roman pek konu olmuyor ama 3 Jokers kapakları beni mest etti. İsim itibariyle de acayip ilgimi çekti.
Moon Knight hakkında:
https://www.nadirkitap.com/moon-knight-ozel-edisyon-hardcover-sadece-99-adet-basilmistir-jeff-lemire-kitap18400502.html
- fotoğrafta görüldüğü üzere 15 sayıdan oluşuyor ve muhtemelen ilk 3 cildi kapsıyor çünkü ciltlerin sayfa sayıları 120 112 112 gibi bir şey.
@Hannibal_Lecter paralelevren’de de var. Link:
https://paralelevrencr.com/moon-knight-99-limitli-ozel-edisyon
Kişisel görüşüm: 250 biraz pahalı fakat 150-200 bandını görürse ve bütçem varsa kaçırmam. Ya da Fuarda alırım(bu yıl olursa ), hem de kitabevi direkt olarak gelir elde etmiş olur.