Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Vaiz’in ilk 3 cildi 2.baskıya girmiş.

27 Ekimde Grafik romanı çıkacakmış

16 Beğeni

Tam da doğum günümde, kime kitlesem ki? :smiley:
tenor

4 Beğeni

On numara hediye :grin:

3 Beğeni

Bunlarda çizerin bazı çalışmaları

3 Beğeni

Anılarım canlandı Dune2000 strateji oyununu az oynamadık zamanında. Takipteyim

2 Beğeni

“Korku mangası denince akla gelen ilk isim Junji İto’nun bir diğer kült eseri Tomie, ilk sayısı ile raflarda!”

7 Beğeni

Hemde sert kapak çıkmış :partying_face:

9 Beğeni
4 Beğeni

Haber güzel olsa da yayın evi Baobab, kitap ciltli, fiyat belki emsallerine göre normal denebilir ama gelir düzeyine göre benim için çılgın olacağı kesin :grin: işin kötüsü güzel bir indirim oranı da olmuyor. %35 gördüm mü hiç emin değilim :pensive:

Harika. Keşke şunu da bassalar

2 Beğeni
1 Beğeni

Marmara Çizgi Moon Knight’a sert kapak çıkarmış henüz bir yerde görmedim ancak Arkabahçe Dükkanda mevcutmuş, fiyat 250 TL ve sadece 99 adet basılmış.

1 Beğeni

3cildide kapsıyo mu yoksa sadece ilk cilt mi?

250 tlye değer mi emin değilim :roll_eyes:

Değmez bence.Çok pahalı.

1 Beğeni

3 cildi de kapsıyormuş sanırım Arkabahçe ilk 4 cilt dedi canlı yayınında ama sanırım bir karışıklık oldu :grin:

Not: 4 cilt de olabilir. 4. Cilt ile birlikte sert kapak yapılmış olabilir.

@Who_Sametto açıkçası Moon Knight karakterini seven biri için olabilir. 3 cilt ve muhtemelen kuşe kağıt. Birde tabi 99 limit olayı var süratle tükenecektir. Benim için fiyat yüksek ben pas geçiyorum uzun süredir pek çok özel basımı pas geçtiğim gibi :grin:

1 Beğeni

Özel basımları seviyorum,olabildiğince almaya çalışıyorum.Moon Knight’da ilgi çekici gerçekten,150 tl olsa gözüm kapalı alırdım ama 250 psikolojik eşiğimi geçiyor :money_mouth_face:

Sadece dükkanlarda mı satılıyo acaba ben bulamadım internette.Bilen var mı?

Forumda ingilizce çizgi roman pek konu olmuyor ama 3 Jokers kapakları beni mest etti. İsim itibariyle de acayip ilgimi çekti.

Moon Knight hakkında:
https://www.nadirkitap.com/moon-knight-ozel-edisyon-hardcover-sadece-99-adet-basilmistir-jeff-lemire-kitap18400502.html

1. fotoğrafta görüldüğü üzere 15 sayıdan oluşuyor ve muhtemelen ilk 3 cildi kapsıyor çünkü ciltlerin sayfa sayıları 120 112 112 gibi bir şey.

@Hannibal_Lecter paralelevren’de de var. Link:
https://paralelevrencr.com/moon-knight-99-limitli-ozel-edisyon
Kişisel görüşüm: 250 biraz pahalı fakat 150-200 bandını görürse ve bütçem varsa kaçırmam. Ya da Fuarda alırım(bu yıl olursa :sweat_smile:), hem de kitabevi direkt olarak gelir elde etmiş olur.

5 Beğeni