Jbc beni de çok mağdur etti ramak kaldı dediklerinin birçoğunu basmadığı gibi amerikan vampirleri, locke and key’ in de devam ciltlerini senelerdi basmıyorlar. Elimdeki ciltleri satıp elden çıkaracağım.
2024 yazsa daha mantıklı.
Seri çok hızlı ilerliyor. Alfa umarım çizgi roman basmaya devam eder. Piyasada çizgi roman basan bir elin parmağını geçmeyen yayınevi kaldı zaten. Hepsi çizgi roman ile başlayıp mangaya döndü.
Daha önce basılacağı açıklanan bir sürü çizgi roman hala basılmadı jbc tarafından. bunlardan da ümidim yok.
Ekonomi en çok çizgi romancıları vurdu.
Doom Patrol Omnibusa 3200 tl para vermek çok hoş.
Çizgi Düşler’in bayram öncesi bastığı ciltler bir çok yere dağıtılmamış daha. Bayram da bitti.
Jbc açıldı yavaş yavaş. Bu arada instagram sayfalarından kendi yaptıkları yorumlarda Amerikan Vampiri için şu an öncelik listemizde değil yıl sonu güncelleme olabilir demişler. Yarım kalan rebirth serileri için de kışın karar vereceklermiş.
7 aydır çizgi roman çıkarmadılar. Ne batman ne deadpool veya Kıyamet saati
Çizgi roman okuyacak heves kalmadı.
Marmara Çizgi’nin standart mangaları 95 TL olmuş. Monster desen 270 TL. Çizgi roman fasikülleri 45 ila 59 TL. Heves meves kalmadı bende.
Dağıltıldı hepsi çizgi düşlerin zamını bekliyor
Evet uzun zaman sessiz kaldılar.
Sınırlı sayıda ve 500 TL.
Evet. Sanıyorum kuşe değil yine yoksa fantastik dörtlü 1. Cilt yeni baskı ile aynı olmazdı fiyat.