Manga basan yeni bir yayınevi ortaya çıktı. Dokuz yayınlarının alt markası olarak geçiyor. İşin garibi yaptıkları seçimler.
65 ciltlik çocuk mangası alınmış ve junji ito’nun içinde bulunduğu korku hikayeleri mangası.
Bandrolleri alınmış TÜYAP’a yetişir mi emin değilim.
Yayınevinin ismi nedir?
nada kitap adıyla çıkmış bir yayınevi
Cok cok cok mutlu etti. Kendilerini yakin bir vakitte okuyup beğenmiştim. Hemen ardindan basilma haberini görmek mutlu etti.
yav bu strange akademi çıkmayacak mı devamı?
Invincible’ı Türkçe olarak çıkartmayı düşünen bir yayınevi var mı?
Belki düşünen vardır ancak bu ekonomik durumda kimse 25 ciltlik bir seriye kolay kolay başlamak istemez.
Athica yayınları almış ve 3 cilt birleştirerek basacaklar diye bir bilgi aldım ben ama bakalım
Bir ara dizisinin ilk sezonu yayınlandığında basılacağı söylentisi çıkmıştı.
Öyle basılacaksa kesin 1.hamur kağıda basarlar. Kuşe çok masraflı olur.
Athica, destek medya grubunun olduğu için hiç belli olmaz. Maddi anlamda hiç bir sıkıntıları yok, Monsters kitabı 368 sayfa ve kuşeye bastılar, fiyatını da ciddi anlamda uygun yaptılar. O yüzden ben kuşe olabilir düşüncesindeyim
Cidden mi? Çok sevindim bu habere. Ben Invincible çıktığı zaman birkaç yayınevine sormuştum. Düşünmediklerini söylemişlerdi. Marmara ile Gerekli Şeyler’e sordum diye hatırlıyorum.
https://www.presstij.com.tr/kitap/what-ifg-wolverine-baba-rob-williams-9786258271577
https://www.presstij.com.tr/kitap/what-ifg-spider-man-amansiz-av-rick-remender-9786258271591
Yanları pek hoşuma gitmedi ama geldigi için mutluyum. Darısı Look Back’e
Edit: Gerekli Seyler’de 63tl. Bu vesileyle pek manga okumayanlara da öneriyorum.
Edit: Kendileri tek sayıdır.
Yeri burası mı emin olamadım ama paylaşayım dedim görmüşken haberi;
Orange mangakasının İzmir’de imza günü varmış.
Bandrol takibi yaparken şöyle bir yayın evine rastgeldim. Uykulu Kahve
Önceden dilim çok yandığından artık çıktığında alır değerlendiririz. Alınan seriler 3 cilt ve bitmiş durumdalar. Satışı bol olsun. Kendilerinin web sitesi ve sosyal medya hesapları var. Paylaşım girilmemiş. Bandrol takipten denk gelmek şaşırttı.
Dünya, yürüyen ölülerin istilası altındadır ve insanlık yok olmanın eşiğine gelmiştir. Bu ölüm kalım mücadelesinde tesadüfen karşılaştığı bir kediyi kurtaran Jin Yahiro, ayrı düştüğü karısını aramaktadır. Yeni yol arkadaşı ise Yuki adlı bu kedidir. Karanlığın içinde umut ışığı olan bir kedinin öyküsü bu.
170 sayfa
75 tl olacak imiş.
Kendisini bir anda başka bir dünyada bulan Haruka, hayatta kalmak için büyü öğrenmek zorunda kalır. Yaşadığı ülke savaşa girdiğinde ise büyüyle erkeğe dönüşüp Haruka Glark adını alır ve orduya katılır. Daha önce hiç görmediği kadar korkunç bir savaş alanında Ricardo ile tanışan Haruka, ölümün kıyısındaki bu altın şövalyenin hayatından vazgeçmek istemesine çok kızar ve onunla bir bahse girmeye karar verir. Büyücü Haruka ve Altın Şövalye Ricardo’nun beklenmedik karşılaşması acaba kader midir?
162 sayfa
75 tl olacak imiş.