Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

3 Beğeni

4 Beğeni

Harika ya, keşke bunu çrlerde de görebilsek.

Bloodborne 5 çıkmış.

5 Beğeni

IMG_20231102_114320_162

3 Beğeni

Alfa Tabancalı Kız’ın İngilizce edisyonunu basmış

Sadece ciltsiz basmış. Türkçe versiyon karton kapak etiket fiyatı 195, ciltli etiket fiyatı 275 iken ingilizcesi 350 tl. Çevirmen ücretini de eklemişler sanırım :confused:

1445A92D0A22DDDF9053C3788D9247656805C3C5

Fantastik dörtlü 4 bizde 3 basılmıştı onu 2ye böldüler fantastic four Jonathan Hickman the complete collection 3’ün kalan kısmı

6 Beğeni

Bu başlığa her mesaj atıldığında “acaba bu sefer Amerikan Vampiri serisinin devam ciltleri duyurulmuş mudur?” diye bir heyecan ile giriyorum, sonuç hüsran. Neden böyle yapıyorsun @JBC ? Öldürmüyorsun, süründürüyorsun! :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

ben devamı gelmeyen ciltleri çoktan elden çıkardım sadece jbc değil marmara çizgi düşler vs. kitaplıkta çok rahatladı.

1 Beğeni

Bu gidişle bende böyle yapacağım.

4 Beğeni

Bence hem geç hem güç oldu
Tam 11 yıl

5 Beğeni

Ghost Rider tek fasikül mü? :confused:

Edit: Tek fasikülmüş. Daha doğrusu Doctor Strange ile alakalı Damnation hikayesinin bir fasikülüymüş. Bu hikayeyi Arkabahçe basacak galiba. Çünkü Strange’in hakları onlarda.

4 Beğeni

Athica hem kalite hem hız bakımından iyi gidiyor. Umarım daha popüler serileri de alırlar ve biz de koleksiyonumuza katarız.

1 Beğeni
5 Beğeni

Sert kapağı da olacakmış. O yüzden acele etmeyin derim. Tabi fiyatı da ona göre tuzlu yaparlar.

2 Beğeni

Ilk ciltten itibaren sert kapağı kalmadı sanırım yoksa toplayabilirdim…

Arkabahçenin kendi sitelerinde sert kapaklar stokta var. 1.cildin kuşe olanı bitti. Sonradan 2.hamura basıp tekrar çıkardılar. Limitli olan eserin tekrar baskı yapması ne kadar etik tartışılır. Almadıysanız bir göz atabilirsiniz.

1 Beğeni

Aa haberim yoktu. Yeniden basılması bence de çok hoş olmamış. Ama bu kuşe değil dediniz, diğer limitliler kuşe değil mi? Saçma bir durum oluyor sanki. Elinizde var mı bu arada baskı kalitesi nasıl?