Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Kuşe versiyonlarının ciltlenmiş olması dışında bir ekstrası yok. İplik dikiş vardır. Ekstra materyal olup olmadığını kontrol etmek gerek. Şuan taşınma dönemimdeyim. Ciltler kolide olduğundan kesin konuşamıyorum maalesef.

1 Beğeni

Supergirl: Woman of Tomorrow’un telifinin alınıp alınmadığını duyan bilen var mı?

Çok teşekkür ediyorum.

1 Beğeni

16 Beğeni

Burada bir arkadaş üç cilt bir arada şeklinde basılabilir demişti. Umarım doğrudur. Dobişko cilt iyidir. Hele bir de kuşe kağıt ise.

7 Beğeni

ben de tam onu yazmıştım şimdi. Tek cilt girişirlerse bir neslin yürüyen ölüleri bu seri olur :slight_smile:

4 Beğeni

Çok iyi ya! Çok güzel bir seri. Nasıl yeltenip basamadıklarına uzun süre şaşırıyordum. Hikayesi çok şahane.

1 Beğeni

Yeni bir 10 yıllık süreç, hayırlı olsun…

Orijinali 25 çiftmiş. + yan hikayelerinden oluşan ciltleri de var. Dediğiniz gibi 10 yıl diyorum :rofl:

Ahtica hızlı basıyor. Mesela 2023 Mart’ta basmaya başladıkları 6 ciltlik ve her cildi ~200 sayfa kuşe kağıt olan webtoon’ların son cildi kaldı. Bu son cilt de yıl bitmeden çıkar bence. Aynı hızla ilerlerseler içiniz bir nebze rahat olabilir :smile:

2 Beğeni

Athica gerçekten bu konuda mükemmel bir performans gösteriyor. Umarım kalitelerini düşürmeden devam ederler. Böyle giderse ‘keşke Athica alsaydı’ diyeceğiz çoğu seri için.

1 Beğeni

Bazı arkadaşların yanıldığı nokta şu. Bu yayınevi destek medyanın alt markası. Karşılaştırdığınız yayınevleri bireysel sermaye ile dönen aile şirketleri bile denebilir. Ne yazık ki diyorum çünkü büyük franchiseların hepsi bu bireysel sermayeli yayınevlerinde. Sonuç ise 10-12 yılda biten uzun seriler. Çeviri grafik sıkıntıları biraz fazla destek medyada ama image tarafı, ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar sarpa sarmaz ise hızlı hızlı basacakları öngürüsündeyim. Webtoonları basma hızları böyle bir öngürüde bulunmama sebebiyet verdi. Tabi şöyle bir durum var, her maşallah dediğimiz uzun yaşamıyor. Umarım hızlı basabilirler. Satışı bol olsun.

1 Beğeni

Bir de the boys ve transmetropolitan gelirse tadından yenmez. Zaten gelmezse 1 cilt ingilizce cilde 1000 lira vereceğim sanırım. :frowning:

2 Beğeni

Daha önce İthaki’nin Transmetropolitan’ı basacağı söylentisi çıkmıştı. Son olaylardan sonra basacakları varsa da yalan olmuştur büyük ihtimalle.

Yeni Baskı:

Pesimistik Hikâyeler 2

Tekrar Baskı:

5 Beğeni

Scott Pilgrim 3 çıkmış

8 Beğeni

1 ile 2’nin belalı varyantlar bitmiş gözüküyor :flushed: ithaki bunlara tekrar baskı giriyor mu bilmiyorum.

1 Beğeni

İlk cildin baskısı duyurulduğunda varyantın limitli olduğu söylenmişti ve sanırım 300 limitliydi. O yüzden zor bence :grimacing:

Biz belalı varyantlardan devam :sunglasses:

4 Beğeni