Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

3 Beğeni
2 Beğeni

Sonunda çıktı :heart:

8 Beğeni

kağıt türü: 65 gr holmen

Orijinal çizgi romanların baskı kalitesini gördükçe yerli basımlar replika gibi geliyor.

2 Beğeni

İthaki de pes edip kuşeyi bırakmış demek🥲

Keşke zamanında duyurdukları anda çıkarsalardı kuşe olurdu. Malum ekonomik durumlardan ötürü holmen yapılmış. Bu gidişle holmeni de bırakabilirler.

İthaki, Lucifer serisini basmayı düşünüyor mu hâlâ merak ediyorum.

1 Beğeni

Katılmakla birlikte güncel bir örnek vericem sadece bu konuda.

bu arkabahçenin geçen hafta çıkardığı f4 sert kapak maks. 300 350 sf. vardır çünkü orijinal cildi parçalamışlardı.
https://www.amazon.com.tr/All-Star-Superman-Grant-Morrison/dp/1779513445/ref=sr_1_43?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2AEH8F9PZ1SE2&keywords=superman&qid=1700765982&sprefix=superman%2Caps%2C131&sr=8-43
Bu da amazonda satılan all-star superman deluxe edition şömizli sert kapak. 300 sayfa falan. Arada 100 tl fark var :slight_smile:

1 Beğeni

Üstelik Superman 4 al 3 öde kampanyasına dahil. Birbirine yakın fiyatlarda 4 tane kitap alınırsa indirim uygulanıyor. Diğerlerini iade edip Superman’i etmezseniz f4’ün ciltlisinden daha uygun fiyata orjinal çizgi roman almış oluyorsunuz. :laughing:

1 Beğeni

Yabancı’nın Çaylak Cadı 2’yi aldım, kalite berbat.

Eskiden piyasada 4-5 tane kuşe kağıt ithal eden firma varmış 4 tanesi pandemi sonrasında oluşan ekonomik kriz sebebiyle batmış şimdi piyasada 1 tane kuşe kağıt getiren firmanın kaldığı söyleniyor ve ithal kağıtlara sınırlama getirildi diye söylentiler çıktı.

Bizim kağıt fabrikamız vardı, zarar ediyor diye sattılar. Gelinen duruma bak.

1 Beğeni

İthakinin duyurduğu mangalar
Dorohedoro 23 cilt
Mob psycho 100 16 cilt
Star dust memories one shot

Dorohedoro_01
Mob_Psycho_100_manga_vol_1

9 Beğeni

İthakinin duyurduğu çizgi romanlar
İncali gerekli şeyler basmıştı. Telifi salmış sanırım.
Lucifer 2022 listesinde vardı zaten.
Diğer eser tek ciltlik goodreads puanı çok iyi.
17137616

6 Beğeni

Incal’i önde İthaki basmıştı ama devam citleri gelmedi.

https://www.nadirkitap.com/ithaki-kara-incal-moebius-jodorowsky-moebius-kitap34185899.html

Gerekli Şeyler’de devamını getirmedi… Bu sefer tamamlanır umarım.

1 Beğeni

İthaki sonunda popüler serilerden telif almış. Umarım daha önce çalıştıkları basım evini değiştirmezler. Çünkü taş gibi, kalın kağıtlı manga basıyorlar. Dorohedoro için de kaliteli ve hızlı (lütfen, lütfen hızlı bassınlar!) bir baskı olur. Hadi bakalım~

2 Beğeni

evet hatırlıyorum o dönemi. gon da o dönemde basılıp yarım bırakılmıştı.

1 Beğeni

. Bana kalırsa güzel bir editörlük örneği. Çalıştıkları firma önce güven vermesi için birkaç seri vermiştir. Şuan o yayınevinin büyük toplarından birini aldı. Güzel bir editörlük örneği.

3 Beğeni