Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Dragon Ball 1&2 Bandrol almış

11 Beğeni

Harika bir haber bu.

3 Beğeni

Burada biraz daha rwklamını yapayım ptt kargo sağolsun 6 günün sonunda istanbuldan geldi dergim. Aslında dergi demek de ne kadar doğru emin değilim. Hardcover aldığım için bayağı kitap gibi.

Tamamını okuyamadım henüz ama çok güzel görünüyor herşey bence. Hatta zamansız bir sorun üzerine eğilwn bir çizgi romanı da burada paylaşmak istiyorum.

Bir de kafama takılan ufak bir konu var derginin son sayfası boş.

Bu sayfa niye boş.

1. Sayıda olan bu maymunu koysaydınız keşke. Ya da reklam koysaydınız. Belki de hardcover olduğu için böyledir elimdeki sayıda emin değilim. Eski sayılarda eksik sayılarınızı tamamlayın yazan reklam vardı.

Tek kusuru bu olsun diyorum okuyunca detaylı düşüncelerimi yazmayı düşünüyorum ama yazmaya da bilirim. Alın okuyun yabaniye can verin.

7 Beğeni

Sonunda ülkemizde Dragon Ball basılıyor,gerçekten çok sevindim.Darısı Vagabond’a,Blade Of The İmmortal,İto’nun diğer kitapları ve daha nice mangaya.:kissing_closed_eyes:

3 Beğeni

GŞ ne kadar 30-35 ciltlik veya ondan fazla shounen varsa basıyor, senede 3 cilt çıkarıyorlar serilerin bitmesi 10-15 sene sürüyor.Böyle uzun serileri alanlar zaten seriyi okumuş insanlar olup sadece koleksiyon yapmak için alıyorlar.Keşke biraz daha kısa 8-10 ciltlik seinen/slice of life tarzı eserler bassalar.Dragon Ball’u okumuş/izlemiş birisi olarak alırsam sırf koleksiyon için alırım bunu.

4 Beğeni

DragonBall sanırım, Old Boy gibi ikisi bir arada şeklinde basılacak.

DragonBall burada duyurulacak kesin. İzleyeceğim ben.

4 Beğeni

Aynısını düşünüyorum. Ayrıca gördüğüm kadarıyla ingilizce seti 16 cilt. İkisi birada sürekli basılırsa 8 ciltte tüm ilk seri basılmış olur.

1 Beğeni

Gerekli Şeyler’in İnstagram hesabında canlı yayın başladı.

DragonBall, ikisi bir arada formatında basılacakmış. 42 ciltlik seriyi 21 ciltte tamamlayacaklarmış.

1 Beğeni

Akira’nın çevrilmeyen kapakları hakkında açıklama yapıldı. Kapaklar basıldığı dillerde olacak. 2. cilt Korece iç kapakla gelecek mesela. 3. cilt ise Rusça iç kapak olacak.

Dragon Ball beyaz bir kapakla geliyor. 2 cilt bir arada geliyor. İlk cilt yaklaşık 380 sayfa gibi. Seri 42 ciltlik. Yani 21 ciltte bitirmeyi planlıyorlar. Yayınevine özel bir basım şekli. Dünya üzerinde bunun dışında iki şekilde basılmış.

Avatar Son Hava Bükücü geliyor! 3 kitabı 1 cilt haline getirmişler. Çizgi roman çizgi filmden sonra olanları anlatıyor. İlk çizgi film ile Legend of Korra arasında geçiyor. Çizgi filmden spoiler içeriyor.

Your Name! Yani Kimi No Na Wa serisi geliyor.

Bunlar 2020 sonuna kadar geliyor. Bundan sonrakiler 2021’den sonra geliyor ama tarihi belli değil.

Sword Art Online mangası geliyor. :heart_eyes:

Oyasumi Punpun geliyorrrrrrrr!!! Yazım kurallarını ihlal ettiğime göre serinin değerini anlamışsınızdır. Amerikan formatında 9 cilt sürecek.

Gokushufudō geliyor. Yeni bir seri olduğu için güzel oldu. Netflix tarafından 2021’de animeleştirilecek bir seri.

Yazım yanlışları varsa kusura bakmayın yayın ilerlerken hem heyecandan hem de yeni duyuruyu kaçırmamak için hızlı hızlı yazdım. :slight_smile:

17 Beğeni

10 Beğeni

:kalp: Sonunda bir yayınevi el attı şu seriye. Ciltli mi çıkacakmış söylediler mi acaba? Her türlü müthiş haber gerçi. İngilizceden ilk kitabı okumuştum ama kitaplığımda bulundurmak istediğim bir eser.

Dragon Ball, Your Name, Sword Art Online, Punpun müthiş haberler. Gereklişeyler güzel işler çıkarıyor.

4 Beğeni

Oyasumi Punpun büyük sürpriz oldu, Berserk’i bastırmadılar 1-2 cilt sonra Punpunın da basımını durdururlar.Gerisi meh işte seriler.

1 Beğeni

Ne kadar sevindim anlatamam :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Old Boy 3-4 kapak göründü. Daha satışa çıkmamış.

10 Beğeni

DragonBall ne zaman çıkacakmış?

2020 sonuna kadar çıkacaklardan. İnstagram hesabında paylaşıma baktığım zaman tarihi göremedim. Belli olsa orda söylenirdi herhalde.

1 Beğeni

Oyasumi Punpun’da sansür olacak mı acaba? Aklımda sansür uygulayabilecekleri sahneler var gibi kalmış ama emin değilim.

İnstagramdaki Röportajda 15 gün içinde raflarda olacak dendi… Şu anda baskıdaymış…

2 Beğeni