Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Biz de biraz geciktiğimiz için gönderme yapalım istemiş bizim ekip :grin:

19 Beğeni

İyi yapmışsınız :smiley:

Bu arada yukarıda bahsettiğim sorunun önüne geçmeniz açısından baskıları yinelemeniz cidden iyi olacak.

1 Beğeni

Duygularıma tercüman olan bir cümle…Öldür Yeter gibi 2-3 sayılık mangalar hatta tek sayı görmeyi çok istiyorum,çok nadir yapıldığı içinde mecburi şekilde internetten okuyorum mangaları…

1 Beğeni

Satoshi Kon mangaları görmek istiyorum.

1 Beğeni

Jbc bugün alınan bandroller
Red Hood geliyor…

16 Beğeni

Bir an önce gelir umarım.

1 Beğeni

Keşke Killing Joke da tekrar basılsa.

2 Beğeni

Sonunda :heart_eyes:

9 Beğeni

Gene Luen Yang’ın Boksörler kitabı da Alfa’dan çıkmış.9786254491399

6 Beğeni

Azizler’i sipariş verdim umarım ters köşe çıkmaz :sweat_smile:

1 Beğeni

“Hawken” tamamen aklımdan çıkmıştı. Bu hatırlatma çok iyi oldu. Bu sayede sipariş verebildim.

1 Beğeni

Red hood mu geliyor?

tenor-2

7 Beğeni

Sonunda red hood… :heart_eyes::heart_eyes:

Before Watchmen - Silk specter geliyor :hugs:

Baobab’ın yerli eseri Bütün Ayazların Ortasında’da baskıya gitmiş yakında geliyormuş, Kasım güzel başladı :slightly_smiling_face:

11 Beğeni

Ve böylece, Before Watchmen serisi tamamlanmış oluyor. Bütün Ayazların Ortasında’yı merak ediyorum. Bununla birlikte Ege Avcı’nın diğer eserini de alacağım.

The Boys’un çizgi romanı basılmadı mı? Birisi basacak diye aklımda kalmış.

Basılmadı maalesef. (20 karakter)

Teşekkürler. (20 karakter)

1 Beğeni

Silk Spectre’nin kapağı gerçekten çok güzelmiş.

@Estranged Kebenin Gölgesinde güzeldi fakat fasikül formatında bir ürünün hiç olmazsa 2 ayda bir şeklinde yayınlanması lazım. Bir de hikayenin sonu biraz oldubittiye gelmiş gibiydi. Okuyanlar Southern Bastards’a benzetiyor biraz. Umarım bu tek seferde basılan eser daha da çok satar da Ege Avcı’dan ve Türk Çizgi Romanlarından daha bol görürüz.

2 Beğeni