Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Yalnız bu kitabın orijinali “Minutemen - Silk Spectre” şeklinde. Aynı diğer kitaplardaki gibi iki ayrı hikaye bir arada. Bunu neden bölmüşler ki? Yada Minutemen’i ayrı olarak basacaklar mı?

edit: Yukardaki (ithaki’nin paylaşımı) kapak görseli değil de tanıtım materyali ise tam şekilde de basabilirler ama emin olamadım. Yetkililere ulaşabilen biri sorabilir mi?

1 Beğeni

İthaki son hız :fire:

Çok çok iyi bir çizgi roman geliyor, şok :open_mouth:

16 Beğeni

15 Beğeni

Watchmen başlangıç serisinin ilk 3 cildini 2 gün önce aldım; kuşkularım vardı ama gerçekten çok başarılı duruyor. Hepsini okuyamadım henüz ama kafanızda soru işareti varsa hiç çekinmeyin.

11 Beğeni

16 Beğeni
4 Beğeni

İnternette 2 gündür sorun vardı,başlığa bakamadım.Şimdi bakayım dedim aman Allahım ne güzel haberler gelmiş böyle! :kissing_closed_eyes:
İthaki Sandman’ı kutulu şekilde ne zaman satışa çıkaracak çok merak ediyorum hazır 10.cillte geliyorken…

@Anita Ekinokslar’ın o fiyata,boyuta ve kalınlığına ciltli baskı iyi giderdi…Fiyat,ince kapağa göre biraz fazla geldi…:pensive:

1 Beğeni

En kısa sürede İthaki yayınlarına %50 indirim gelir umarım. Before Watchmen’leri almak istiyorum.

1 Beğeni

Set halinde %50 indirime girmiş.

1 Beğeni

Keşke bir gün şu sayfada Vagabond görsem.

1 Beğeni

Dragon Ball çıksın artık. :grimacing:

IMG_20201111_023517

Epsilon Yayınevi’nden yeni çizgi romanlar.

6 Beğeni

Çıkmış. Fiyatı 44 TL.

11 Beğeni

Boyutu büyük duruyor ama Akira’dan küçük gibi.

Akira dan baya küçük :slight_smile:

4 Beğeni

Akira’nın boyutu benim için ideal manga boyutu, keşke öyle olsaymış. Teşekkür ederim resim için, merakımı giderdi. :smile:

1 Beğeni

Rica ederim ben de oğluma aldım bugün Dragon Ball’u. Akira da bende vardı. Ben de daha büyük bekliyordum ama okuması daha rahat olur bu boyutta sanki.

1 Beğeni