Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Dediğiniz gibi küçük olduğu için daha rahat olur.Ben sadece çizgi roman ve mangaları “heybetli” sevdiğim için küçük olunca üzülüyorum. :grin:

Hele ciltli ve kutulu da olursa… :slight_smile:

1 Beğeni

Sert kapak,şömiz ve üzerine kutu…Dünya’da daha güzel bir şey yok sanırım. :hanci:

1 Beğeni

IMG_20201111_185438 IMG_20201111_185029
Çizgi Düşler bugün alınan bandroller.
Iron Fist de geliyor…

5 Beğeni

Uncanny X-Force hakkında olumsuz bir şey duymadım hiç. Şans vereceğim.

Orijinal manga ölçülerinde basmışlar galiba.

Dragon Ball’dan birkaç sayfa atabilir misiniz? :slight_smile:

13 Beğeni

Old Boy 3 - 4 ’ te satışa açılmış. Kasım, çizgi roman / manga açısından verimli bir ay gibi geçecek. Bütçeyi şimdiden hazırlamak gerek :slightly_smiling_face:

10 Beğeni

Harika. Bir de JBC duyurduğu yayınları çıkartırsa tamamdır.

4 Beğeni

Iron Fist… en sevdiğim kurgusal karakterlerdendir ama hiç sevinemedim, hatta üzüldüm.

:pensive:

2 Beğeni

Oldboy, 6 TL zamlanmış.

Sanırım ilk defa iron fist çevirisi göreceğiz. İnşallah devamı da gelir.

2 Beğeni
5 Beğeni

Saga’nın 3.özel baskısından geber var mı? Sırf seri tamamlanmadı diye okumaya başlayamıyorum.

3 Beğeni

7,8,9. ciltler çıktıktan sonra, özel baskı 3 çıkacaktır. İyi ihtimalle 2021 sonu gibi gelir. Değişen faktörlere göre bu süre uzayabilir yada kısalabilir diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Yani baya bekleyeceğiz…Teşekkür ederim bilgilendirme için,kafadan 2022 diyeyim o zaman,hayal kırıklığı yaşamamış olurum.:sweat_smile:

1 Beğeni

2 3 hafta önce sorduğumda işlemde olduğunu söylediler ama tarih vermediler. Sayılar çıkınca özel baskı da çıkacakmış.

2 Beğeni

Jujutsu Kaisen çok iyi gidiyor, bu duruma seviniyorum. Kimetsu no Yaiba zaten çoktan zirveyi ele geçirdi, bundan dolayı da mutluyum.

Özet

Ne kadar yakın bilmiyorum ama…

10 Beğeni