Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

O kadar güzel ki :heart_eyes:

12 Beğeni

Presstij bence harika bir iş yapıyor, bizim için büyük şans bağımsızları basan böyle bir yayınevi olması.

2 Beğeni

Kesinlikle :ok_hand: Presstij’in yeri ayrı :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

3 Beğeni

1 Beğeni

Prestij’in ben kendi logolarını hiç beğenmiyorum. Hiç güzel durmuyor bence. :smiley:

10 Beğeni

Böyle ekstra hayretler içinde yazmışsınız da dying wish ülkemizde basıldı. Hem de telifleri veren panini tarafından. Hem de sonrasını getirmeden piyasadan çekilerek. Onlar o sırada serinin 10 küsurlu ciltlerinde, superior’a bayağı uzak yerlerde olmasına rağmen bir tuhaflık görmeyip bastılar da marmara neden dursun?

Panini’nin olayı da çok garipti

Hiç rastlamadım o baskıya. Ama yine de bir öykünün başını basmayıp devamını basmak, başını basıp devamını basmamaktan daha tuhaf.

Kızıl Ana 80 tl ile ön siparişe çıkmıştı, kendileri hızlı şekilde az önce cevap verdi, sanırım Mercy’de 160 tl civarı olur.

3 Beğeni

Ben de 150 tahmin ediyordum. 200 etiket olursa 150-160 civarı olur ön sipariş. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Panini, marmaranın ortasında olsuğu seiryi basınca marmara da devamını, yani superior’u bastı. Ayrıca panini wolverine ve guardians ilk ciltleri de basmıştı, onların da devamı haliyle gelmedi. Yargısız infaza bu kadar hızlı gitmeyin yeter. Bakın bilgi eksikliğiniz varmış.

İlaç gibi geldi bu haber. Fasiküllerini tedarik edemediğim için okuyamamıştım.

1 Beğeni

Irredeemable için yaptığınız yorumlar ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler…

Dark blue kapağı tükenmek üzere… 2’li set için ayırdığımız Dark Blue kapaklar tükendi ama 2 tane daha ekleme yaptık… Yani ikili sette son 2… Sanırım 5-6 tanede tekli sipariş için kaldı…

İlginiz için teşekkürler…

3 Beğeni

Felix Dark Blue kapak tükenmiştir arkadaşlar…

Felix Dark Gold Kapak ise azalmıştır…

İlginiz için teşekkürler…

9 Beğeni

Dark Blue kapak çok güzel. Keşke ana kapak olsaydı. :crying_cat_face:

3 Beğeni

Ne infazı yav? Bu durumu tuhaf bulmuyorlar dedim sadece. Burada nasıl bir infaz yargısı var?

Hadi diyelim ki yargısız infaz yaptım, hadi diyelim ki haksız yere yayınevini yerdim. Yine de bu yayınevini savunmanız gerektiği anlamına mı geliyor? Bu forumda yayınevleri savunulurken de yerilirken de neden bu kadar agreif davranılıyor anlamıyorum. Haksız yere infaz yapsam ne olacak? Haksız olduğum aşikar ise konuşuyo deli deyip geçerseniz bu kadar.
Sanki kararname çıkarıp haksız yaptırım uygulayan bir merciymişim gibi neden bu kadar savunma ihtiyacı duydunuz? Hiçbir yayınevine hiçbir şekilde etki edebilecek bir konumda değilim ben. Benim yaptığım haksızlığın cürmü ne olabilir de bu kadar rahatsız olmanız gerekti?

Daha önce de ciltli baskıların sayfa sayısı ile ciltsizlerin sayfa sayısı arasında neden bu kadar büyük fark var sordum. Meğer böyle bir soru buranın normlarına göre ne kadar gereksiz, ne kadar saçma, ne kadar art niyetli, ne kadar saldırgan bir soruymuş o zaman anladım.

Galiba buraya gelip bir soru sormak için 20 senelik yayınevi sektörü çalışanı falan olmak gerekiyor.

2 Beğeni

Yazdığınız dev paragrafın özeti olan sorunun arkasındaki bilgi eksikliğine dikkat çektim. Tuhaflık vs de infaz kısmınız. İlle sövmeniz gerekmiyor.

Üye bile olunmadan okunabilen bir platformda yanlış bilgi verdiniz, düzelttim. Trip kısmına cevap verme gereği görmüyorum.

Omnibus ciltte kullanmadığımız, IRREDEEMABLE yazısının her harfinin bir varyant kapağa uyarlandığı bu seti kartpostal ebatında akordyion kart biçiminde, açıldığında IRREDEEMABLE yazacak şekilde vermeyi vermeyi planlıyoruz…

İlk harf görseli gerek renk paleti gerekse çizim olarak çok hoşumuza gitti…

Paylaşalım istedik…:slight_smile:

Bu hediyemizi duyururken ön siparişe özel indirim fırsatını hatırlatalım dedik…

6 Beğeni