Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Hellblazer’ı basan bir babayiğit olsa ne güzel olurdu…Basılacağına dair bilgiye sahip birisi var mı? :hanci:
hellblazer

9 Beğeni

Keşke be… Keşke…

Ben Çizgi Düşler’e Eylül ayında Hellblazer Rebirth’in devamını sormuştum ama cevap vermemişlerdi. Çizgi roman kültürüm olmamasına rağmen bir Hellblazer bir de Ninja Kaplumbağalar okumak istediğim seriler ama hep yarım kaldı. Sanırım herkes Batman okumak istediği için başka işler ilgi görmüyor. :roll_eyes:

1 Beğeni

From Hell çizgi romanı tekrar mı basılacaktı sanki öyle bir şey hatırlıyorum? Başka hatırlayan var mı? :smiley:

Burada böyle bir şey var ama aynı kitap mı emin değilim.

1 Beğeni

Özel baskısı tekrar basılacak diye bir dedikodu dolaştı ama sonradan sorduğumda böyle birşey yok dediler…Çoğu özel baskı 100-200 tl fazla fiyata satılıyor tükendikten sonra ama maşallah From Hell, 1400-1500 TL :confused:

İkisine de birkaç kez yazdım hani fiyat indirimi olur mu diye, insan en azından kibarlık olarak 50-100 indirim olur der, ufacık bile indirim yapmıyorlar…:sweat_smile:

@galux Çoğu çizgi roman bir Marvel, DC kadar değer görmüyor.Popülerlik önemli bir kıstas sanırım, o yüzden pek garipsemiyorum ve okuyabildiğim kadarını dijital okumaya çalışıyorum.Şükür, Flaneur, Presstij vb. küçük çapta kaliteli işler yapan yerler var, bir nebze bize dayanak sağlıyorlar.

6 Beğeni

Gerçekten çok pahalı sahaf borsasında. Ama şunu da söyleyeyim, kitaplığımdaki en güzel baskı bu olabilir. Ancak lütfen bunu dediğim için gaza gelmeyin, 1400-1500 tl aşırı yüksek rakamlar :slight_smile:

1 Beğeni

Şu fiyatlara inat, özel edisyonun yeniden basılması lazım.

O zaman sınırlı basılacak diye alan insanlara haksızlık olmaz mı? Başka yayınevlerini eleştiriyoruz sınırlı olacak deyip sonŕadan baskı yapınca.

Bu arada ben de isterim. Bende de normal baskısı var ama doğru olmaz bence.

1 Beğeni

E normal baskısı da çıkmıyor ki, yok piyasada. Ben ona da okeyim.

Constantine çizgi romanı deyil mi bu,bir baskı Arkabahçe basmıstı galiba.

Evet. İlk cildini basmışlardı sadece.

Büyücü Kız Madoka Magica, ilk cildiyle www.komikseyler.com.tr’da.Ön siparişe özel %40 indirimli.

"Madoka Kaname arkadaşı Sayaka Miki gibi ortaokula giden sıradan bir kızdır. Bir gün karşılarına kediye benzeyen Kyubey adında bir hayvan çıkar. Kyubey onlara bir dileklerini gerçekleştirebileceğini söyler. Ancak bunun karşılığında ise büyücü kız olup cadı denen varlıklara karşı savaşmaları gerekmektedir. Bu tekliften bir gün sonra Homura Akemi adında başka bir kız gelip Madoka’ya bu teklifi ne olursa olsun kabul etmemesini tembihler. Bölümler ilerledikçe çelişkiler büyüyecek ve ortaya çok daha korkunç ve karanlık gerçekler çıkacaktır.

Madoka, Japonya’dan sayısız ödül alarak gelmiş geçmiş en çok ödül alan seriler arasına girmiştir. Kapağına ve çizimlerine aldanarak “şirin ve sevimli” bir hikaye bekleyen okuyucular ise çok büyük bir sürprizle karşılaşmışlardır. Animesinin yayınlanmasının 10. Yılında bu güzel mangayı Türk okuyucularla buluşturmak, bizim içinde oldukça büyük bir heyecan :grin:"

4 Beğeni

Bunları okuyunca aklıma hemen nedense sailormoon geldi.

Hayatımda izlediğim en soykodelik şey olabilir.Mahou Shoujo kategorisini tamamen farklı bir yere çekiyor yani.

Lütfen hiç yorum falan okumadan animeye başlayın. Zaten çok kısa(12 bölüm). Bence Mahou Shoujo adı altında yapılmış en iyi şey.

Dizinin ismi nedir?..

1 Beğeni

Geliyor Gakkou Gurashi, hissediyorum. Moe başladılar, moe devam etsinler, güzel olur.

1 Beğeni

Blade of the Immortal Deluxe Volume 2 16 şubat, Volume 3 15 haziran günü çıkıyormuş.
Seri hakkında garip olan, Dark Horse BOTI serisini Berserk ve Hellsing gibi orijinal şekilde değil western formatta, orijinal halinin aksine soldan sağa okunacak şekilde basıyor, ilk kitap böyleydi.2 ve 3. kitabı da aynen western formatta basmaya devam ediyorlar.Yurtdışından birçok tepki var böyle yaptıkları için, pek önemsemiyorlar sanırım tepkileri.Neden böyle yaptılar aklım almıyor. :thinking:

Ooo gelir mi gelir. :exploding_head:

3 Beğeni

Mahou Shoujo Madoka Magica veya Puella Magi Madoka Magica ismiyle bulabilirsiniz. Netflix’te var.

2 Beğeni