Blade of the Immortal ve Vagabond basılsa keşke.
Blade of the Immortal ve Vagabond Tr dijital çeviri var 4gb ve 2,5gb.
Vagabond en sevdiğim eserler arasında yer alırken. Blade of immortal’a bir türlü ısınamayıp okumayı bırakmıştım ama bu eserleri özellikle Vagabond’u ülkemizde görmek çok güzel olurdu.
Yargıç Dredd Cilt 2, Star Trek Cilt 2, MERCY 250 Limitli Özel Edisyon ön siparişe açıldı.
Daha ilk baskıları ve Kızıl Ana Özel Edisyonu alamadım, ne yapacağım bilmiyorum.
Dredd’in kapakları çok hoş. Çıktıktan sonra fiyatları artmasa daha iyi olurdu.
İlk cilt Eylül’de siparişe açılıyor. Sonsuza kadar bakıp iç çekebiliriz.
Bazı özel edisyonları tükenmiş bile. Siz almış olabilir misiniz? @Who_Sametto
Her seferinde Flaneur umuduyla girip bulamamak…
Birkaç gün önce yine sordum ve benzer bir cevap aldım.Nisan-mayıs aylarına kadar anca çıkarlar gibi, pandemi Flaneur’u kötü etkilemiş…
Pandemi hafiflemediği sürece bu yayınlar sürekli ertelenecek. Açıkçası şimdi çıkartsaydı alamazdım. Irredeemable Omnibus aldım, para kalmadı. :))
Hiç sorma, ocak ayında Presstij’den kitaplar alırım diyordum, Irredeemable çıktı, büyük ihtimal bu ay çıkacakları da alamayıp birkaç aya daha pahalıya alacağım bu biraz sinir bozuyor…Ama dediğine katılıyorum iyi ki çıkartmıyor Flaneur, mümkünse marttan önce özel baskı çıkarmasın.
YKY’nin bu sene basacağı çizgi romanlardan bazıları:
Luthor
All Star Superman
Superman Secret Identity
Blacksad 5
Red Kit Toplu Albümler 16
Corto Maltese 4-5
Young Justice vol. 1: Gemworld
Listeyi nereden edindin acaba bide blacksad’ın önceki tükenmiş baskıları da gelecek mi bilgin var mı?
YKY Superman ve Justice League Rebirth serilerine devam edecek mi? Bilginiz var mı?
Buradan;
Listede sadece Blacksad 5 var. Diğerleri hakkında bir bilgim yok.
Bilmiyorum. Listede sadece Action Comics #1000 var. Rebirth’lerin olmaması dikkatimden kaçmadı. Umarım devam ederler.
Red Kid Toplu Albümler’e devam etmeleri de güzel. Muhtemelen baskısı tükenen ciltler de tekrar baskıya girecektir. Özellikle 12. cilt pek bulunamıyor sanırım.
@Husey Ben eskilerin tekrar basılacağını düşünüyorum. Çünkü durduk yere ilk iki kitabı olmayan (ilk 4 cilt) bir serinin son kitabını neden alalım ki? Hele ki 7-8 yıldır piyasa da olmayan kitaplar bunlar.
Hatta tekrar baskı yapmak yerine 5 cildi tek kitap olarak basıp verseler çok daha makbule geçerdi
Gelen talepler sonrası Irredeemable Omnibus ön sipariş süresi kitaplar baskıdan çıkıncıya kadar uzatılmış.