Hocam, şu açıklamayı yaptıranlar anlar mı bilmem(instagram yorumları forum değil) 1 yıldır çizgi roman camiası içindeyim yaptığı iş, ürün kalitesi olarak gerçekten iyiler. Geçen kargo geldi Batman Dünyadaki Son Şövalye serisi bizim bakkala vermiştim adresi mustafa abi açıp okumuş o bile ilk çizgi roman okudu kaliteli baskı yapmışlar belli dedi, etiketi yapıştırdı. Ya zaten pandemi dönemindeyiz ekonomik kriz bunları bilmeleri lazım, onu geçtim normal şartlarda bile baskı aşamasıdır bunun telifi, yazışmaları bilmediğimiz neler var ki Ertan abi yeri geldi anlattı ya böyle bir yayinevi olmasa sen zaten onu okuyamayacaksın ben anlamıyorum bazı insanlar birilerinin düşmelerini bekliyor vurmak için ya da düşürmeye çalışıyor.
Boyu 13 x 19,5 cm girilmiş. Orijinalide mi böyle acaba? Bir de sayfa sayısında yanlışlık var sanırım? 232 sayfa çizgi romanın 32 TL’den satılması mümkün değil artık.
112 sayfa ve 16,50 x 26,00 cm
Haberi görünce ingilizcesini okudum ama pek bir esprisi yoktu we3’ün.
Aşırı duygusal öldüm bittim demiş bazıları ama bildiğin klişe ve yüzeysel bir anlatım var, neyine ölüp bitmişler anlamadım…
Merhaba, biraz geç oldu ama şimdiye kadar okuduğum en iyi grafik romanları yazmaya çalıştım,
Maus
Watchmen
Sıradan Zaferler
Essex County
Underwater Welder
Land of the sons
Harika haber Özledik
Limitli edisyonların satışı nereden gerçekleşiyor bilginiz var mı arkadaşlar? Yani standart kitap satış siteleri mi yoksa kendi siteleri/Whatsapp grupları vs mi? @Who_Sametto @Anita
İnstagram üzerinden alıyorsunuz, satışa çıktığı vakit havale yapıyorsunuz sonrasında size kargolanıyor.
Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar’ın ilk baskısı var ben de. Limitlisinin fiyatı fazla olmazsa alabilirim.
Beğendiniz mi çizgi romanı yorumunuz nedir?
Bugün günlerden Marmara Çizgi
İlk çıktığında aldığım için nasıl olduğunu inanın hatırlamıyorum.
1984 için şöyle bir çizgi roman uyarlaması gördüm 80 sayfa ve 19.50TL etiket fiyatı var aranızda daha önce gören oldu mu bu çizgi romanı?