Şimdi neler çıkacak Samet Hocam? Bukowski, Caravaggio ve Gibrat kitapları toplu mu çıkacak?
Mateo çıksın artık. Ağlayacağım yeminle.
Şuan kesin olan, mart ayında veyahut en geç nisan ayında Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar’ın standart ve özel edisyonu çıkacak.Diğerleri hakkında net bilgim yok ama büyük ihtimalle -kişisel tahminim- MATTEO ve diğer Gibrat kitapları haziran ayı gibi çıkmış olur.Yılın kalan zamanında da My Favorite Thing Is Monsters ve Caravaggio çıkar diye düşünüyorum.Tabi umarım yanılırım ve daha erken çıkarlar, bir kısmının 2022’ye falan sarkma gibi bir durumu olmaz…
Ben de Mezzo Pirus’ları beklemekten helak oldum.
Ben hala doomsday bekliyorum başkan. Ona da ramak kalsın artık lütfen Cilt olarak bassanız yine kabullenecegim ama issue neden bu kadar uzun sürüyor ki
Olmadı Flaneur (20)
Çok güzel düşünülmüş, tabii böyle çıkacaksa. Ama pahalı olur.
İçinde yıllanmış şarap var değil mi?
Bildiğim kadarıyla internetten alkol satışı yasak.
Eşantiyon olarak alkol vermek veya alkol ile eşantiyon vermek de yasak. Mevzuatta bir açık yoksa Kitapla alkollü bir içkiyi birlikte satamazlar diye düşünüyorum. Bir de bu limitli edisyonda sert kapak olmayacaksa biraz hayal kırıklığına uğrarım açıkçası.
Şimdi yanında şişe var diye gerek(siz)li kurumlar tarafından yaptırım uygulanmaz umarım yayınevine. Bu ülkede yaşanmış olan o kadar mantıksız şey gördüm ki bu bile saçma gelmiyor bana.
Çok ilginç bir edisyon olmuş. Merak içerisinde bekliyorum
Kapağın son hali bu değilmiş.
Çok güzeller Presstij’i tebrik etmek lazım hem güzel eserler basıyorlar hem de baskı kaliteleri müthiş
Keşke iç sayfalardan örnek paylaşsalar. Kıyamet Sonrası Kuş Cenneti’nin çizimlerini merak ediyorum.