Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Büyük zincirlerin jet, express gibi hizmetlerinden kaybettikleri iş hacmini böyle kapatıyorlar. Onlara diş geçirmeleri söz konusu değil, olan bizlere oluyor :slight_smile:

1 Beğeni

Sizin Trendyol’un kargosu ile anlaşma sağlamanız mümkün değil mi?

Yine hacim meselesi, o imkânı trendyol’da dükkanı olan herkese sağlamıyorlar.

Bir de trendyol’la çok özdeşleşmek istemiyoruz açıkçası, etiketi yanlış fiyattan gösterip %90 indirim yazan vb. satıcılar var içeride. Kendi sitemizden satışı yoğunlaştırmayı tercih ederiz.

4 Beğeni

Merhabalar sizi yakalamışken kaçırmayayım :grin:
Kraven’in Son Avı’nı tekrar basacakmısınız?
Bildiğiniz gibi piyasada bulunmayan ve bulunsa bile çok yüksek fiyatlara satılan bir çizgi roman.

1 Beğeni

Merhabalar,

Kraven’in Son Avı, yayınevimizin içinde kendi konu başlığı olan yayınlarımızdan birisi. İstatistikleri şöyle:

Basım Tarihi: 2013
Adet: 2000

Tükeniş tarihi: 2019

Mutlaka basılacak, diğer tükenenler de basılacak bu yıl içinde ama hangi ara, onu hep birlikte göreceğiz :slight_smile:

4 Beğeni

Bunun oyunu çok güzeldi.

The Amazing Spider-Man kırmızı serinin sonunu bu yıl görür müyüz? :smiley:

ümitler, hayaller o yönde :slight_smile:

3 Beğeni

Ben de çok Spider-Man serisi istiyorum.

mesela;

Symbiote Spider-Man ciltleri
J. Michael Straczynski’nin yazdığı hikayeler
1990 yılında, Todd Mcfarlane’nin yazdığı 14 sayılık Spider-Man cildi
Chip Zdarsky’nin yazdığı Spider-Man: Life Story cildi.

4 Beğeni

Bu akşam aklıma bir soru takıldı. Bu çizgi romanların telifleri ne zaman bitiyor bakabileceğimiz bir yer var mı acaba?
Bir de telifler seri olarak mı alınıyor yoksa farklı bir şekilde mi oluyor o işler. Mesela arkabahçe Green Lantern’ı kötü de olsa bastı ama başka bir yayınevi serinin omnibus baskısının telifini alıp basabiliyor mu?

1 Beğeni

Büyük ihtimal basmak için izin isterse Arkabahçe izni verir canlı yayında öyle demişti. Ama basmaya kalkacak birisi yok piyasada :frowning:

1 Beğeni

Hazır Arkabahçe’den bahsedilmişken sorayım. Çizgi roman almaya yeni başladım da Arkabahçe’nin Outcast ve Ölümcül Sınıf serileri devam edecek mi acaba? Bir de Presstij’in Mercy serisi.

1 Beğeni

Arkabahçe devam etmeyecek. Presstij yeni bastı ilk cildi ama devam etmekte kararlılar geç olsa bile basar onlar.

1 Beğeni

Mercy tek cilt bir hikaye olması lazım. O yüzden başladı ve bitti diye biliyorum. Arkabahçe de en son devam eden serilerini iptal etmişti. Belki son 1-2 cildi kalan Iron Man serisini basarlarsa basarlar. Onun dışında artık bir şey basacaklarını sanmıyorum.

2 Beğeni

Ne Ölümcül Sınıfa ne Outcast’e devam etmeyecekler mi? Yazık olmuş. İki seride eğer İngilizce halleri cilt başı 100+ tl olmasa koleksiyonuma ekleyeceğim serilerdi. En azından Mercy’nin devam edeceğini bilmek güzel.

2 Beğeni

Daha neler neler var devam etmedikleri :confused:

@tigris cevap vermiş tek ciltmiş ben bilmiyordum ama devamı varsa mutlaka basıyor Presstij.

3 Beğeni

Kitap çevirilerinde bile tırnak yiye yiye acaba o kadar okuduğumuz serinin devamı gelmeyecek mi diye beklediğimizden zaman zaman çizgi roman çevirilerinin ne durumda olduğunu düşünmek istemiyorum. Mümkün olduğu kadar standalone çizgi romanları alıp paçayı iptallere üzülmeden kurtarmaya çalışacağım ondan :grinning:

Ayrıca evet şimdi fark ettim Mercy’nin 1 cilt olduğunu. Ben normal sayıları ciltlerle karıştırmışım dedim 6 cildi bekle bekle bitmez şimdi :F Anladığım kadarıyla Mercy 6 sayıda bitmiş ve yazar Merciless adında bir devam çizgi romanı yazacakmış. Cevaplar için teşekkür ederim. Şimdi gidip köşemde Ölümcül Sınıf’ın Türkçe’ye çevirilmeyeceği gerçeğine ağlayabilirim.

3 Beğeni

injustice 2 cilt 3 de nihayet geldi.

10 Beğeni

Tenten’in yeni cildi çıktı!

3 Beğeni

13 Beğeni