Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Hakim’in Yolculuğu Cilt 2 çıkmış. Meraklısına duyurulur.

2 Beğeni

En çok bekledigim manga.Türkçe"ye cevrilir inşallah.

7 Beğeni

Yıllar sonra dragon ball geldi, sasirttilar. Benim de en çok istediğim slam dunk var. Umarım slam dunk da bir gün Türkçe’ye çevrilir.

1 Beğeni

Çevirirken de ilk cildi atlamazlar umarım :smiley:

3 Beğeni

Aynen :slight_smile:
Bu daha iyi olur :-):slight_smile: . images (6)

2 Beğeni

Ben de çok istiyorum Vagabond’u…Şöyle güzel baskılar görebilmek nasip olur mu acaba…

1 Beğeni

Vagabond şimdilik büyük istek bence. Ama umarım basılır.

1 Beğeni

Benim hiç umudum yok, Vagabond bizim piyasaya bir gömlek büyük gelir (!) Onun yerine ağırlığı gerçekten saçma sapan manga serilerini basmaktan yana kullanmak daha önemli…Yıl olmuş 2021 hala Blade of the Immortal, Slam Dunk, Claymore, Berserk (ne kadar ilk 4 cilt çıkmış olsa da bir takım sorunlardan ötürü devamı getirilemiyor), Rurouni Kenshin, Vagabond vs daha adını bile hatırlayamadığım nice seri basılmak için bekliyor ama maalesef umursayan yok.Akira ve Dragon Ball bile daha geçen sene cildimize kazandırılmaya başlandı…
Yanlış anlaşılmasın gerçekten bir şeyler yapmaya çalışan irili ufaklı yayınevleri var ama yeterli değil.Manga konusunda gerçekten çok çok gerideyiz, yanlış hatırlamıyorsam Bleach bile güncel değil…:confused:

7 Beğeni

Aynı şekilde Lone Wolf and Cub da yanlış hatırlamıyorsam 9 yılda bir baskı bitirilmişti. Böyle kült bir manganın yanında aynı ülkede garip mangalar çok satıyor, bence Türkiye’de en çok satan mangaların yüzde doksanı aynı wattpad kitapları gibi edebi değer taşımıyor.

4 Beğeni

Arkabahçe instagram yayınında duyduğuma göre Fantastik Dörtlü’nün ikinci cildi çevirideymiş şu an. Benim gibi ‘‘4’’ gözle bekleyen varsa diye buraya da yazayım dedim. :sweat_smile:

4 Beğeni

120 Tl etiket fiyatı görüyorum şu an

3 Beğeni

Keşke görmeseymişim. :neutral_face:

Sandman 11 ve Swamp Thing 2 geliyor sanırım.

12 Beğeni

Sandman 10 cilt değil miydi ya? Bu yan hikaye gibi bir şey mi acaba?

3 Beğeni

Overture geliyor muhtemelen :blush:

4 Beğeni

Lucifer ve Death da gelecek mi?

1 Beğeni

Hazır bulmuşken sorayım Lucifer serisini basmayı planlıyor musunuz ya da The Boys?

1 Beğeni

Death’i düşünüyoruz, Lucifer’ı şimdilik planlamıyoruz.

3 Beğeni

Death Sandman’de ki mi yoksa alakasız mı?

1 Beğeni

Yakın zamanda Garth Ennis / Hellblazer basmayı düşünüyor musunuz? :confused:

Ek olarak, kutulu Vaiz gibi, yıl bitmeden kutulu bir Sandman görme şansımız var mı?

6 Beğeni