Cilt olayı söyle.Sert kapak değil kitap ama ince kapaktan biraz daha kalın bir kapaga sahip.Kolay kolay yıpranmaz.Eger alacaksan acele etme illa İdefix veya D&r’ye indirim gelir bu sayede hediye çeki ve indirim kuponu ile daha ucuza gelir.
kitapsec’den geçen hafta kargo bedava olduğunda iki tane kitap almıştım. İlk siparişimdi hiç sorun yaşamadım. Kitapyurdu ve kidega’nın yaptığı gibi kartona sarılı geldi. Kutu iş yerinde kalmasaydı foto atardım. Dediğim gibi ben ilk defa geçen hafta alışveriş yaptım sıkıntı yaşayanlar ne sıkıntısı yaşamışlar bilgim yok.
Ben ha bire o siteden sıkıntı yaşadım.En önemlisi dürüst ve sağlam bir site değil.
İş Bankası İngilizce büyük boy ciltli Nutuk basmış, D&R’de inceleme fırsatı buldum. Baskısı çok kaliteli, keşke bu baskının türkçesini de çıkarsalar.
Kaynak yayınlarının baskısını incelediniz mi o da güzel bir baskı. YKY delta baskısı küçük ama kitap dışı ek haritalar ile o baskı da güzel.
Başlık altında sitelerle ilgili yaşanan sıkıntılara bakabilirsiniz.
Türkçesine de bu şekilde bir baskı yaparlar umarım.
Rick Riordian hayranı olarak kesinlikle şans vereceğim.
Flaneur artık ver çıkıp tarihini yahu beklentiyi arttırıyorsun böyle
Valla uzumaki saçmalığını okuduktan sonra bu adama ait başka kitap okuyasım gelmiyor.
Ben onun ciltlisini almıştım. Hâlâ okumadım.
Başlarda sıkılmassın hatta hoşuna bile gider ama 2.ci kitabın yarısı 3.cü kitabının tamamen saçmalık olması beni bu yazar’dan soğuttu.
Uzumaki’nin hikayesi çok saçma ama çizimleri çok iyi. Gördükçe iğrenesim geliyor.
Ben klasikleri alırken yayıneviyle birlikte -hatta daha önce- çevirmenini araştırıyorum. İyi yayınevlerinde kötü çevirmenler ve bazen tersi olabiliyor. Robinson Crusoe için Can Yayınlarından çıkan Akşit Göktürk çevirisini tavsiye edeceğim ama kitabın baskısı yok. Bu çeviri de iki cildi içeriyor. (670 sayfa) NadirKitap.com’da belki bulunabilir. Bir alternatif olarak not edeyim dedim. İyi okumalar.
Galiba YKY basmış aynı kitabı. Ancak tek cilt.
Teşekkür ederim Akşit Göktürk çevirisinden haberdarım, karton kapaklı YKY baskısı satılmakta. Ben hem ciltli olması hem de Belma Aksun’un çevirisinin de beğenilmesi dolayısıyla tercihimi Ötüken’den yana kullandım. Hem de bedava kitapyurdu puanlarımla almış oldum şimdi kitabın gelmesini bekliyorum.