@Estranged 'in yazdığı Fantastic Four (1998) 579-588, FF (2011) 1-5 sayıları, benim paylaştığım görseldeki The Complete Collection Vol.2 'de bulunan 3 cilde denk geliyor.

@Estranged 'in yazdığı Fantastic Four (1998) 579-588, FF (2011) 1-5 sayıları, benim paylaştığım görseldeki The Complete Collection Vol.2 'de bulunan 3 cilde denk geliyor.

Özel edisyonlarda açık konuşmak gerekirse Arkabahçe şark kurnazlığı yapıyor.Ben ince baskı olanı alırım oda yüksek bir indirime girerse artık.Misal masalları aldım Arkabahçe yayıncılığa ait %50 civarı bir kar yaparak aldım.Yoksa arkabahçeden bu fiyatlar nedeni ile kitap alınmaz.
JBC YAYINLARI CAN’DIR TÜRKİYENİN ÇİZGİ ROMAN YÖNÜNDEN EN KALİTELİ YAYINEVİ.
Kesinlikle katılıyorum, Arkabahçeden bu saatten sonra hiçbir şey almayacağım. JBC’ye kurban olurum 
ALLAHIM sana geliyorum:)
Özel edisyonu kesinlikle almam. Düz baskısını alır geçerim. Eylül’de Batman bombardımanı varmış. Onlar daha önemli.
Bunun sayfa sayısı fazla. İçinde 3 tane cilt var. Bu sefer Arkabahçe’ye kızmayacağım.
Elimde cok acayip bir cizgi romanin edisyonu var su an. Yer yerinden oynayacak. 
Before Watchmen olabilir mi? Eğer Before Watchmen’se çevirinizi okumak bana da nasip olacak.
Degil. Dedigim gibi “edisyon” ve ben JBC’nin editoruyum:)
Allahım ya niye böyle bişey yazıp bizi meraktan öldürüyorsunuz:) Baş harfi ne bari onu söyleyin gerisini biz hallederiz 

Çok pardon. Editörlük de yaptığınızı tamamen unutmuşum.
Kara Ayna mı yoksa ?
Soyleyemem ne oldugunu:) Cok az kaldi zaten. Cok acayip seyler olacak:)
Bari şunu söyleseniz.Çıkmış bir edisyon mu yoksa yeni bir kitap mı?Ona göre beklentiyi yükseltecem.
Haniiii ağzında bakla ıslanmıyorduuuuu… Sen kesin şimdi arada Malazanıda çeviriyorsundur… 

Neyse çizgi romanlar çok güzeller ama Sandmani okuduktan sonra bana göre olmadıklarını anladım.
Not: Sandman güzeldi bu arada ama çizgi roman olayı bana göre değil sanırsam.
Edit: Aramızda para toplasak Oathbringerıda çevirir misin be abla? Hadi be abla ? Yaparsın be abla ? Olur mu hee ?
Yeni kitap. ![]()
Valla cevirmiyorum.
Ahaha size kiyamam. ![]()
Oohh ohh yeni olması (benim açımdan) iyi oldu.Bilgi için çok teşekkürler:)
Umarim Knightfall’dur.