Yeni Kitap Haberleri

400 sayfa eee artık kuşe kağıt olsun.İkinci ciltli kaç sayfa bilgin varmı?Ben baktımda 700-800 sayfa yazıyordu.Bütün fantastik dörtlü sayıları mevcut heralde.

Amazon’da 432 sayfa olduğu yazıyor. İçinde Fantastic Four (1998) 579-588, FF (2011) 1-5 sayıları varmış.

1 Beğeni

Basılan bu olmalı. 384 sayfa. Arkabahçe’de satılan karton kapak ile aynı sayfa sayısına sahip. Hardcover sayfa sayısı yazılmamış ama içeriği aynıdır.

https://www.arkabahce.com.tr/turkce-cizgi-roman/fantastik-dortlu-cilt-1-(on-siparis)

Hardcover’ın arkasında yazana göre içerdiği 4 cilt bunlar;

1 Beğeni

Kendi adıma hazırlamışken buraya da koyayim bunu. Arkadan gelecek Vol 2. ve Vol 3.belki de Vol.4 içerikleri:

Yuh diyorum, bu fiyat nedir ya? JBC Yayıncılık Rozet’e bile 75 TL fiyat biçip kar edebildi, ama Arkabahçe hem az basıyor hem de fiyatı yükseltiyor. Green Lanternlarda kağıt kalitesini düşürüp fiyatı artırmasından bahsetmek bile istemiyorum.

3 Beğeni

FF serisi Örümcek Adam ciltlerinde yayınlanmıstı. Benim bildiğim bahsettiğin seri ile ayni olmalı. Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

@Husey Fantastik Dörtlü fazla tanımadığım bilmediğim bir seri, bir ara Ultimate serisi okumaya çalıştım ısınamadım. Bir yayınlansın inceleyelim bakalım. Daha From Hell alamadım. Önceliğim o yönde olacak.

1 Beğeni

@Estranged 'in yazdığı Fantastic Four (1998) 579-588, FF (2011) 1-5 sayıları, benim paylaştığım görseldeki The Complete Collection Vol.2 'de bulunan 3 cilde denk geliyor.

image

Özel edisyonlarda açık konuşmak gerekirse Arkabahçe şark kurnazlığı yapıyor.Ben ince baskı olanı alırım oda yüksek bir indirime girerse artık.Misal masalları aldım Arkabahçe yayıncılığa ait %50 civarı bir kar yaparak aldım.Yoksa arkabahçeden bu fiyatlar nedeni ile kitap alınmaz.

JBC YAYINLARI CAN’DIR TÜRKİYENİN ÇİZGİ ROMAN YÖNÜNDEN EN KALİTELİ YAYINEVİ.

2 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum, Arkabahçeden bu saatten sonra hiçbir şey almayacağım. JBC’ye kurban olurum :smiley:

3 Beğeni

Nevernight - Tanrımezarı
İkinci kitabı bekleyenlere müjde

14 Beğeni

ALLAHIM sana geliyorum:)

2 Beğeni

Özel edisyonu kesinlikle almam. Düz baskısını alır geçerim. Eylül’de Batman bombardımanı varmış. Onlar daha önemli.

Bunun sayfa sayısı fazla. İçinde 3 tane cilt var. Bu sefer Arkabahçe’ye kızmayacağım.

Elimde cok acayip bir cizgi romanin edisyonu var su an. Yer yerinden oynayacak. :smirk:

12 Beğeni

Before Watchmen olabilir mi? Eğer Before Watchmen’se çevirinizi okumak bana da nasip olacak.

Degil. Dedigim gibi “edisyon” ve ben JBC’nin editoruyum:)

3 Beğeni

Allahım ya niye böyle bişey yazıp bizi meraktan öldürüyorsunuz:) Baş harfi ne bari onu söyleyin gerisini biz hallederiz :joy::joy:

2 Beğeni

Çok pardon. Editörlük de yaptığınızı tamamen unutmuşum.

1 Beğeni

Kara Ayna mı yoksa ?

2 Beğeni

Soyleyemem ne oldugunu:) Cok az kaldi zaten. Cok acayip seyler olacak:)

6 Beğeni