Yeni Kitap Haberleri

Kuşe kağıt demek bol bol fotoğraf demek. Muhtemelen bu fotoğrafların bir kısmı özel arşivlerden, Fiyatı yükselten ve kuşe kağıt olmasının nedeni bence bu.

1 Beğeni

İçerik olabilir evet. Bir de gerçekten baya kalınmış. Ama biraz da İş Kültür’ün fiyatlarında artış durumu söz konusu.

1 Beğeni

20×27.5 büyük boy
Kuşe
Ciltli
640 sayfa
Pegasus olsa 200 indirimli olurdu :slight_smile:

5 Beğeni

Ben de içerisinde bol fotoğraf olduğunu tahmin ediyorum. Maliyeti yükselten de bu bana kalırsa.

1 Beğeni

Daha fazla. Gram altın fiyatına satarlardı bu sefer. :smiley:

1 Beğeni
15 Beğeni

Bir Trump’ın açıklamaları, bir senin paylaşımların batırıyor beni :smile:

4 Beğeni

Himm dolarda mıyız ki. :thinking:

:joy::joy:

1 Beğeni

Ben hep 100 TL’lik benzin alırım, hep 100 TL’lik alışveriş yaparım, beni etkilemez dolar artış vs :smile:

Sen yapma bari, ne alsak dolar :smile:

3 Beğeni

Şu nirvanaya bir ben ulaşamadım, şu pırıl pırıl kafaya ulaşsam stres yapmayacağım. Kriz olsa ne olmasa ne. :joy:

4 Beğeni

Aldığın İphone’u kırarak başlayabilirsin. Bu fazla dokunur diyorsan, kola satın alıp dök :smile:

4 Beğeni

Yine sepet yaptırıyorsun bana. :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Cilt tasarımı gözüktü.

5 Beğeni

Hocam bu Lovecraft ile ilgili bir haber var mı Poe çıkartma düşünceleri de vardı :relieved: Barok Döngüsü 3Lemesi - Üç Silahşörler - Tolstoy vs derken Alfa bu aralar biraz sessiz gibi :neutral_face:

Bunların modası geçti yakında tepki için Malatya da torpil patlatacaklar. :grin:

1 Beğeni

Kardeşim sen sepetin altını bir kontrol et, sökük filan olmasın hiç dolmuyor. :thinking::joy:

1 Beğeni

Etiketlemeye ne oldu? Suya mı düştü etiketler? İnek mi içti? Dağa mı kaçtı? :smiley: Ey, @Strenergy :rofl:

2 Beğeni

Alfa da yanlış hatırlamıyorsam yoğun bir Dante süreci geçti, o süreçte çoğu kişinin bu kitap için çalıştığı söylenmişti. Sonrasında iki PKD geldi.

Lovecraft bu yaz içerisinde gelecek dendi. Barok Döngü üçlemesinin çevirmeninin vefat ettiğini öğrendim. Nasıl bir süreç işliyor emin değilim.

Tolstoy 3. cilt sert kapak ile çıkacak onu bekliyorum satışa açılınca paylaşırım. Gün içinde de William Shakespeare Kral Lear ı paylaşmış olacağım

Üç Silahşörleri sorarım tekrar. :slight_smile:

6 Beğeni

Doğru ya sen bu kitabı bekliyordun kaçırmışım @Agape. Şöyle bir büyü yapsan da tüm dünyadan uzaklaşsam fena olmayacak, bir kazan da benim için kaynatıversen. :slight_smile:

https://www.babil.com/kral-lear-kitabi-william-shakespeare-alfa-yayinlari

https://www.babil.com/turk-masallari-ciltli-kitabi-naki-tezel

Türk Masalları Alfa klasik dahilinde imiş bu arada.

8 Beğeni