Yeni Kitap Haberleri

Önceki çevirilere baktıklarını hiç sanmıyorum. İlk iki kitap başkaydı, bu ise bambaşka bir kitap olacak.

Maceraya hazırlanın… Kağıt ve kalemleri çıkartın! Eski baskıları hazırlayın ve not tutmaya başlayın… YeminGetiren Oathbringer olduysa her an her şey olabilir.

O bambaşka bir kitaptı, bu bambaşka bir kitap. Yanlış kitabı çevirmişsiniz. :sweat_smile:

Sevgiler… :kissing_closed_eyes:

@Buyici İnşallah kitabı aldığında içinden Sadece Şeyma çıkar. :joy: O zaman moralini görmek isterim. :joy::stuck_out_tongue_closed_eyes:

11 Beğeni

Kaldırım taşı gibi baskı yapıyorlar. Fiyatlar uçuk. İndirim oranı 25-30 u geçmiyor. Yayınevinin politikası hoşuma gitmiyor. Çeviriyi de okuyanlar bilir ama o kadar insan bana da ilginç geldi.

1 Beğeni

Aman yarabbim bu nasıl bedduadır. :joy:

4 Beğeni

Büyü… :buyucu:

2 Beğeni

Sanderson’un haklarının başka yayınevine geçme şansı var mı acaba?

1 Beğeni

Çok iyi değil mi ya, bu kadar çevirmen toplanmış ve kitabın adı Oathbringer. Tam üzüleceğim bir gülme geliyor :rofl:

12 Beğeni

Zannetmiyorum, ya şu an basan yayınevi vazgeçmeli ya da iyi bir yayınevi ajansı ikna etmeli. Örneğin Saramago teliflerinin Can’dan Kırmızı Kedi’ye geçmesi gibi.

2 Beğeni

Sanderson okumaya niyetliydim, fakat biraz daha bekleyeceğim gibi gözüküyor :confused:

1 Beğeni

Birinci kitabı aldığımdan beri hergün kitaba bakıyorum kitapta bana. Tam da kitap okuduğum masanın önünde duruyor. Başlamak istiyorum ama bu yayınevi yüzünden başlama isteğim gidiyor. Birkaç gün sonra yine aynı şey. Yaklaşık 10 aydır böyle. Bakalım nereye kadar gidecek.

En azından “Yemingelipduru” filan değil. :slight_smile:

@alper Beklerken çürümezsin inşallah. :joy:

11 Beğeni

Her yayınevi hata yapar. Takmayın bu kadar, sıradan bir kitap gelmiyor ki. Ha 4. kitapta aynı dürümler olursa bende tepki koyarım. Şuan ben kitabın geç çıkması ile onlarca kitap okudum bahane ile. :slight_smile: 7 çevirmen olayı garip tabi. Bu kadar ay gecikmesinin neticesinde herhalde olmuştur ya. Gaydırıguppak bir çeviri olursa da tepki koyarım. :wink: Neyse her insanım zaafları vardır.

Bende şans yok, kesin çürürüm :slight_smile:

Taht Oyunları baskısının değişimini bütün Epsilon bir araya geldik, yapamadık. 1 adet resimli 1. baskı gönderdim, 1 adet karton 3 adet 1. baskı resimli özel baskı gönderdiler.

Sordum; Hayırdır…
Senin kitap doğurdu dediler.
Tekrar değişime göndermeye korkuyorum, senin kitap öldü derler diye :slight_smile:

14 Beğeni

Ahahaha. Bu böyle olmayacak. Bir “Ağlama Duvarı” açalım. Sırayla girip ağlar çıkarız. :joy:

1 Beğeni

bu iyimserlikten bir tane de ben istiyorum ya :slight_smile:

7 çevirmenli bir fantastik kitap ilk defa görüyorum. 7 çevirmenli ve ismi ingilizce bir kitap hepten ilk defa. Bir daha da göremem heralde. Akılçelen daha iyisini yapana kadar tabi.

14 Beğeni

Sana da nice mutlu seneler olsun. :joy:Bir yaşına daha girdin gibi.

Sen Kralların yoluna başla mübarek. :slight_smile: Takılma böyle şeylere. Çok feyizli bir kitap bak. :slight_smile: Mahmut abiler bile okuyor. Hadi hadi başla bakalim. :slight_smile:

2 Beğeni

O kitabın adı değişecek bence Haşmetmeaaplarının Yolu filan olabilir. :thinking: Beklemekte fayda görüyorum.
@cankutpotter Biz severiz meapları değil mi?

4 Beğeni

valla bundan fazla şaşırmam diyorum ama Akılçelen’e helal olsun ya. Her an bir tık ileriye taşıyorlar olayı.

sen gel sen mübarek mi diyorsun. Kızlarla buluşcaz desem onlar da gelsin bişey olmaz dersin şimdi :smile:

Hiç sanmıyorum. Ben olsam 7 çevirmen bir araya gelir ve şey koyarım adını… ıııı… şey… hah buldum…

The way of kings…

nasıl? :wink:

2 Beğeni

Bir kitabı yedi kişi çevirmek nedir hâlâ anlamış değilim.Yazara , fantastik türe hakim kişi - birkaç kişi rahatlıkla eseri çevirebilir.Bu kadar çevirmen hiç hayra alâmet değil.
@alper belirttiği gibi yayınevi değişene kadar uzak durmak bence de en mantıklısı.
Yayınevinin umarsamaz , gittikçe kartopu gibi büyüyen hatalı politikaları yüzünden güzelim yazarı katlediyorlar beni asıl üzen durum bu açıkcası.
Elimdeki eserler bitsin bende orijinalini edinip (her ne kadar dilimde okumak istesemde) okumaya başlayacağım.

3 Beğeni

Tahminimce biri başladı 100 sayfa çevirdi bıraktı, başkasına geçti o da 150 sayfa çevirdi. Böyle elden ele aktarıldı kitabın çevirisi.

1 Beğeni