Yeni Kitap Haberleri

Kayıp Rıhtım’ı ve forumunu (önceki hali de dahil) yıllardır takip ediyorum. Forumda en çok baktığım başlık da bu başlıktır herhalde. Yani bazı sabahlar “Acaba yeni bir kitap basılmış mı?” diye uyandığımda internette ilk açtığım sayfa bile olmuşluğu var.
İleride okumayı düşünebileceğim bir kitabın haberi gelince gerçekten mutlu oluyorum. Basılan ya da basılacak bir kitap hakkında yapılan bilgilendirmeler de hoşuma gidiyor. İlginç bir kitap kurduyum kısacası.
Ama bu başlıkta bazen konuyla o kadar alakasız muhabbetler yaşanıyor ki, tadım kaçıyor doğrusu. Yani elbette bir konu hakkında tartışmak eğer iki taraf da bunu istiyorsa yapılabilir. Ama bu tartışmanın yapılması ya da yapılmaması gereken yer vardır.
Yanlış hatırlamıyorsam forumda bir tartışma sayfası var. Ve nedense çoğu zaman alakasız bir başlıkta yapılan bir tartışma oraya taşınıyor. Yani galiba kimse orada tartışmıyor.
Tartışma yerinde tartışalım, yeni kitap haberleri yerinde yeni kitap haberlerinden konuşalım. Baktık ki yeni kitap haberlerinden, tartışmaya geçtik. O zaman sayfaları da değişelim. Yeni kitap haberi almak isteyen kişiyi üzmeyelim.
Gerçi bu isteğin de yeri burası değil ama patlama noktasına geldim. :smile:

29 Beğeni