Yeni Kitap Haberleri

Aynen çeviri de 10 sene olsaaa…

Haa 1 yazmışsınız. Neden öyle yaptınız yahu?

3 Beğeni

11 diyecektim de bir sefer basmış tuş.

3 Beğeni

@Buyici bunu gördün mü ?

Bu serinin 3. kitabı değil miydi 7 çevirmenin çevirmeye çalıştığı ?
Sizce bu sefer kaç kişi toplanacak ?

3 Beğeni

Ömür geçiyor buda gelir. :slight_smile: Çok varmış ama ya. 1 sene daha…

1 Beğeni

:smile: şimdi oldu bak

1 Beğeni

1 sene her türlü beklenir de kim bilir bize kaç yıla gelir.

1 Beğeni

Tam da ps5in çıkacağı zaman heee… Önümüzdeki sene muazzam olacak.:star_struck:

1 Beğeni

Galiba 14 Ktiap olan Ortaçağ serisiydi. Editör de olsa kitabın bir adı oluyor. Ortaçağ olan Il Medivio muydu öyle bişeydi :joy: Bununkini bulamadım. Çıkınca bakarız artık :slight_smile:

2 Beğeni

Ben bu sıfatı sakallılara bağlı olarak kullanmayı tercih edicem.

2 Beğeni

KTP365 kodunu kullanın.

2 Beğeni

Aaa evet 2020de Kış rüzgarlarıda geliyor nasipse. Taş kapılar gelmez ama diyim yani. Hahahaha :sweat_smile:

4 Beğeni

Belli mi olur belk Kvothe de gelir :smile:

5 Beğeni

Bu piyango gibi ya çıkarsa… Çıkmaz diyorum ama içten içe umut etmeden de duramıyorum.

1 Beğeni

@fox @Agent7 Bir günah işledim ve şimdi sipariş ettim :joy: . Ama bunun karşılığında kendimi şimdi 2 hafta sonraki finallere adamam lazım.

2 Beğeni

Ben tam tersi 2020’de Türkçe edisyonunu okuyabileceğimizi düşünüyorum, his :slight_smile:

1 Beğeni

Keyifli okumalar ve başarılar. Yaparsınız eminim. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Indirim kodu ile ne kadar oluyor acaba? Kodu girince direkt adres ve ödemeye atıyor göremiyorum.

1 Beğeni

₺55.53 kart bilgilerini girince fiyat görünüyor. Onaydan hemen önce.

2 Beğeni

atlas

Adından çok fiyatını görünce şaşırıp neymiş bu diye merak ettim. 2009 yılında en iyi Alman kitap ödülü kazanmış. Haritalı ve açıklamalı bir kitap sanırım. İlginç olabilir.

3 Beğeni

Boyutları 18,40 x 25,90 cm imiş…16/24 ve üstü her zaman benim için mükemmel kitap büyüklüğü olmuştur bende yeni gördüm kitabı teşekkür ederim ama 144 sayfaya 84 tl öhöm öhm biraz fazla olmamış mı? :smiley:

1 Beğeni