Uygunsa Alfa’da kart dışı ödeme (eft - kapıda ödeme) seçenekleri de değerlendirebilirisiniz veya kartınızın geçtiği farklı bir siteyi de kullanabilirisiniz.Seçim sizin
Kart problemi önemli haklısınız. Fakat en son alfanın sitesinden yaptığım alışverişten sonra, bir daha başka siteden alfa yayınları almamaya karar verdim. Kitaplar o kadar sıfır, o kadar kaliteli geldi ki. Üstelik hemen kargoladılar. Aynı kitap serilerinin kidega’dan vs. aldıklarımla karşılaştırınca şok oldum. Elimde bir sürü alfa var fakat resmen kapak kalitelerine, kabartmalara vs. kadar fark var. O yüzden tavsiye olarak alfa yayınlarının sitesini tavsiye ederim. Ama tabi ki kart sorunu önemli.
Bakude yashiyorum online hangi kart alıb kullana bilirim?
Bu konuda malesef bilgim yok. Fakat Bakü’de geçerli olan bir kartın, alfa yayınları sitesinde geçmiyor olması, alfa adına eksi bence. Sonuçta Azerbaycan’dan bahsediyoruz, Avrupa ya da Amerika’dan ya da başka yabancı ülkeden değil.
Kitabın detaylı fotoğrafları paylaşılmış. İlk sayfalar dahil. Yayınevi açıklamasında bilimkurgu kitapları yazıyor. Bakalım nasıl kitaplar göreceğiz.
https://www.instagram.com/p/B_UICJFAMe9/?igshid=1tcowdam0auyf
Yapı Kredi Yayınları Modern Klasikler Serisi’nin yenileri
- Doktor Jivago (Boris Pasternak)
- Kireç Ocağı (Thomas Bernhard)
- Yürümek – Evet (Thomas Bernhard)
- Bozkırkurdu (Hermann Hesse)
- Sade’ı Yakmalı mı (Simone de Beauvoir)
- Kayıp Zamanın İzinde 5 Mahpus (Marcel Proust)
- Kayıp Zamanın İzinde 7 Yakalanan Zaman (Marcel Proust)
- Vejetaryenliğin Yararları (Sâdık Hidâyet)
- Kör Baykuş (Sâdık Hidâyet)
Siren Yayınları bu kitapları basmayı düşünüyormuş: Jonathan Safran Foer’den iklim krizini ele alan Bu Bizim Havamız (çeviren: Şahika Tokel), Henry Miller’dan üçlemenin ilk kitabı Seksus (çeviren: Avi Pardo), David Foster Wallace’dan Sicim Teorisi (çevirenler: Cem Pekdoğru, İnan Özdemir), Rebecca Solnit’ten Bütün Soruların Anası (çeviren: Elif Ersavcı)…
Kitapların orijinal adları da var mıdır elinizde?
Bu isimler çok heyecanlandırıyor beni.
Can Yayınları 2666’yı basacakmış. Çeviri muazzamdı herhalde yine onu kullanırlar. Bolano’nun diğer kitapları da yoldadır umarım.
Eğer Yapı Kredi Yayınlarıyla bir iletişiminiz varsa Sör Benfro’nun Şarkısı serisinin durumunu sorabilir misiniz @Strenergy, @fortknoxt? İlk üç kitabı bayağı hızlı çıkardılar, son iki kitap kala durdular. Merak ettim.
Sordum. Cevap geldiği zaman bilgilendiririm.
Teşekkürler. Yirmi karakter.
Bu serinin pek konuşulduğunu görmemiştim forumda, anladığım kadarıyla fantastik bir seri ve goodreads puanları da iyi gözüküyor. Okuduğunuz kadarıyla tavsiye eder misiniz?
Hafif, masalsı ve Kelt efsanelerini andıran bir macera ilginizi çekiyorsa mutlaka deneyin derim.
Aklımın bir ucuna yazdım. Tabi önce devam kitaplarından bir haber gelsin de.
Ben de bu serinin bitmesini bekleyenlerdenim. Bittiği zaman okuyacağım. Biterse tabii. Sırf destek olsun diye de ilk üç kitabı aldım.
Lem’ler şu üç gün içinde çıksa da enpara ile alsaydık