Kitabın açıklamasını okuyunca açıkçası ilgimi çekti. Daha önce okumadım. Ancak devam kitabı gibi bir açıklama vardı metinde.
İstanbul’da yapılması planlanan bir bombalı eyleme engel olarak dikkatli gözlerin ilgisini çeken firari yapay zekâ, Kars’ta yeniden ortaya çıkmak üzeredir..
Patrick Ness kitaplarını ilk olarak Delidolu yayımlamaya başlamıştı. Sonra Kaos Yürüyüşü serisinin hakları Yabancı’ya geçti. Ness’in diğer kitapları hâlâ Delidolu’da olabilir.
Hem Yabancı’nın hem de Delidolu’nun paylaştığı bir yazar Patrick Ness. Kaos Yürüyüşü serisiyle Son ve Ötesi ve Biz, Ölümlüler kitapları Yabancı bünyesinde.
1- 1.5 ay önce bu kapak forumda paylaşıldı, eski baskılarını bu kapaklarla yeniliyorlar galiba ama aslında biz forum ahalisi olarak tek kitap ciltli bir versiyon beklentisi içerisindeyiz. Tolstoy baskıları sonrası bir çalışma yapılacağı beklentisi oluşmuştu ama…
Youtube’daki Video Eğitim kanalındaki Haluk Tatar’ın yazdığı kitabı. Hem kanaldaki içeriklerden ve başka içeriklerden derlenmiş olan bir kitap. Mart sonuna kadar D&R’den alınan kitapla için Udemy’den eğitim gibi çeşitli hediyeler vereceğini belirtti kanalında. 2 gün kaldı ama olsun.